Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 16:46
Τοπικά

Γιώργος Μουλάς: Σεβασμό στον Κανονισμό και όχι καπρίτσια κα Οικονόμου






Αναγκάζομαι για πολλοστή φορά να προχωρήσω σε μία ακόμη διάψευση αφού η κα Οικονόμου συνεχίζει την γνωστή τακτική, της διαστρέβλωσης των γεγονότων. Σε ανακοίνωσή της, όπου επιτίθεται στον κ. Θεοδώρου, με κατηγορεί, ότι της έκλεισα τα μικρόφωνα. Πράγματι έτσι έκανα. Η κυρία Οικονόμου δεν είχε τον λόγο βάσει του Κανονισμού και προσπάθησε με το έτσι θέλω να τον λάβει.

Τέτοιου είδους αρρωστημένες συμπεριφορές ζήσαμε τα προηγούμενα χρόνια επί δημαρχίας Σκοτινιώτη, του οποίου υπήρξε το αγαπημένο πουλέν. Οι εποχές, όπου με αυταρχισμό, ελέω Σκοτινιώτη, συμπεριφερόταν σαν υπεραντιδήμαρχος, εντός και εκτός του Δημοτικού Συμβουλίου, με αυταρχισμό προς τους άλλους, έχουν παρέλθει. Μούτρα και καπρίτσια, επειδή δεν γίνεται το δικό της, δεν περνάνε εδώ και ενάμισι χρόνο στο Δημοτικό Συμβούλιο και δεν θα περνάνε για άλλα τριάμισι χρόνια.

Ομολογώ, ότι μερικές φορές πέρα από τον κανονισμό έδωσα τον λόγο στην κυρία Οικονόμου χωρίς να τον δικαιούται. Αμέσως το μετάνιωσα διότι ποτέ σχεδόν δεν αναφέρεται στην ουσία αλλά δίνει ένα κακόγουστο σόου.

Θα μπορούσε να έχει μία καλύτερη και πλέον γόνιμη παρουσία στα δρώμενα του Δήμου Βόλου, παρά να συμπεριφέρεται ενίοτε σαν το κακομαθημένο κοριτσάκι. Ελπίζω η παραίνεσή μου να πιάσει τόπο.