Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024 06:32
Αθλητικά

Για το 3 στα 3 ο Ολυμπιακός Βόλου κόντρα στον Τηλυκράτη






Να δώσει συνέχεια στο απόλυτο των επιτυχιών θα επιδιώξει ο Ολυμπιακός Βόλου στην αναμέτρηση με αντίπαλο τον Τηλυκράτη Λευκάδας.

Οι «ερυθρόλευκοι» κόντρα σε μία ακόμη νεοφώτιστη ομάδα, θέλουν όχι μόνο να προσθέσουν ακόμη τρεις βαθμούς και να διατηρηθούν στην κορυφή της βαθμολογίας, αλλά και να συνδυάσουν τη νίκη με μία πειστική εμφάνιση.

Τα προβλήματα βέβαια δεν λείπουν για τον Παναγιώτη Τζαναβάρα, ο οποίος σε ένα ακόμη αγώνα θα στερηθεί των υπηρεσιών του Ντα Κόστα και του Ζώνα.

Διαιτητής της αυριανής αναμέτρησης στο Πανθεσσαλικό που ξεκινάει στις 4.30 μ.μ. ορίστηκε ο Χιώτης από τα Τρίκαλα, έχοντας για βοηθούς τους συντοπίτες του Τζανή και Κωτούλα

Οσον αφορά τα εισιτήρια του αγώνα με τον Τηλυκράτη έχει οριστεί γενική είσοδος 10 ευρώ, ενώ για τους άνεργους και τις γυναίκες και τα παιδιά (άνω των 12 ετών) η τιμή του εισιτηρίου ορίστηκε 5 ευρώμ

Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν (πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα)

Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται από τη δεύτερη πεζογέφυρα, ενώ το εκδοτήριο εισιτηρίων θα λειτουργεί από τις 15:00. Να σημειωθεί ότι το άνω διάζωμα θα παραμείνει κλειστό.