Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024 15:03
Αθλητικά

Για το δύο στα δύο ο Volos NFC στο Βελεστίνο






Να δώσει συνέχεια στις νίκες και στην εξαιρετική αγωνιστική εικόνα της πρεμιέρας, θα επιδιώξει να δώσει ο Volos NFC στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ρήγα Φεραίο.

Οι «κυανέρυθροι» στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος εντυπωσίασαν επικρατώντας με 5-0 του Αστέρα Ιτέας και στόχος τους είναι να συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό στο πρωτάθλημα.

Βέβαια η αναμέτρηση στο Βελεστίνο, μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί αν αναλογιστεί κανείς ότι ο Ρήγας επικράτησε στην πρεμιέρα της Νίκης Βόλου και μάλιστα εκτός έδρας.

Το ευχάριστο πάντως για τον τεχνικό του Volos NFC, Χουάν Φεράντο είναι ότι δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, καθώς θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του ετοιμοπόλεμους, γεγονός που θα του επιτρέψει να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Οι 19 ποδοσφαιριστές που συμπεριελήφθησαν στην αποστολή του Volos NFC είναι οι εξής: Φαρμάκης, Πατσιογιώργος, Ντόσης, Δημόπουλος, Ηλιάδης, Τζελίδης, Ντεντάκης, Ζέρης, Πιαστόπουλος, Καλαμήδας, Καμπαγιέρο, Πίτου Γκαρσία, Δεμηρτζόγλου, Πέντα, Μελισσόπουλος, Ηλιόπουλος, Μηλιώτης, Μάντζης, Κυπαρίσσης