Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 05:23
Παραπολιτικά

Για γέλια και για κλάματα…






%ce%b4%cf%89%cf%81%ce%bf%ce%b8%ce%b5%ce%b1Μαύρα φόρεσε η Δωροθέα για να διεκτραγωδήσει την κατάσταση της Πολιτικής Προστασίας στο Νομό, λόγω έλλειψης προσωπικού. Καλά δεν υπάρχει καμιά νέα εργολαβία για το Μπόμπολα; Αυτός έχει… προσωπικό…

***

Και μετά τι σύσκεψη ήταν αυτή;  Ούτε για την προστασία της σύνταξης του τεράστιου Ιγγλέση δεν συζήτησαν… προβλέπω νέο δακρύβρεχτο άρθρο στον τοπικό τύπο… πέθανε και η Μπάρμπαρα Κάρτλαντ, με τι να ξεχνιόμαστε;

Μπορεί να είναι ένας σοβαρός λόγος για τον εκνευρισμό και τους λεονταρισμούς του Ερντογάν, εσχάτως. «Τότε θα είμαι έτοιμος να πάω με επιχειρήματα στην Άγκυρα για να ανοίξουμε το πορθμείο σύνδεσης του Βόλου με τη Σμύρνη» δήλωσε ο «Θεσσαλάρχης» και ναι, ένα ρίγος στην πλάτη (κι όχι μόνο) είναι φυσικό να το αισθάνθηκε ο νέο-Σουλτάνος!

Τελικά μείναμε με την απορία: Πως του ξέφυγε του Αγοραστού η θέση του προέδρου του ΕΣΡ; Θα έβρισκε και άφθονο τηλεοπτικό χρόνο η ιμιτασιόν Βουγιούκλω….

Πάντως καλή επένδυση δεν την λες.. να πληρώνεις 80.000 ευρώ ένα διορισμό σε θέση αξιωματούχου και να περιμένεις να κάνεις απόσβεση με τίποτα μπαγιάτικες πρωτοχρονιάτικες πίτες και κανα κατεψυγμένο σνίτσελ σε χοροεσπερίδα…  (άσχετο αυτό, έτσι το έγραψα)