Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 03:29
LIFE

Γιάννης Ζαραδούκας: Βρήκε νέο έρωτα πριν ακόμη πάρει διαζύγιο






Είναι ωραίο οι άνθρωποι να κάνουν κύκλους στην προσωπική ζωή τους. Είναι ωστόσο ακόμη πιο ωραίο οι κύκλοι να κλείνουν ομαλά χωρίς εκκρεμότητες. Ο Γιάννης  Ζαραδούκας και η Άννα Μαγή, έζησαν το όνειρο πριν από μερικά χρόνια. Παντρεύτηκαν απέκτησαν ένα πανέμορφο κοριτσάκι αλλά λίγο καιρό μετά οι δρόμοι τους χώρισαν.

Και χώρισαν άσχημα. Κάποιοι λένε πώς η αιτία ήταν τρίτα πρόσωπα. Το σίγουρο είναι πως στην αγωγή διαζυγίου όλα περιγράφονται μαζί με λίγη δόση δικηγορικής υπερβολής. Ποια είναι ωστόσο τα πραγματικά περιστατικά σήμερα;

Η Άννα έχει επιστρέψει με το παιδί στους γονείς της στις Σέρρες. Μετά από μήνες στο πατρικό της αποφάσισε να νοικιάσει μόνη σπίτι και να βγάζει τα έξοδα της δουλεύοντας «υποδοχή» σε γνωστό στέκι της πόλης.

Ο Γιάννης να παίζει μπάλα στη Ξάνθη και σύμφωνα με πληροφορίες έχει σταματήσει να δίνει το ποσό των 650 ευρώ που είχε συμφωνηθεί αλλά πολύ λιγότερα ενώ παράλληλα έχει βρεί τον έρωτά στο πρόσωπο μιας πρώην τραγουδίστριας και νυν εκπαιδεύτριας σκύλων ονόματι Εστέλ.

Μάλιστα πριν ακόμη βάλουν τη δεύτερη υπογραφή στο διαζύγιο ο ποδοσφαιριστής δε διστάζει να φωτογραφίζεται με το νέο αμόρε του σε διάφορα σημεία της Ελλάδος, δείχνοντας ν΄απολαμβάνει τη ζωή.

 

Πηγή: gossip-tv.gr