Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024 23:06
Παραπολιτικά

«Γαργάλα το λιμάνι φεύγει»!






Οι πολύ παλιοί φίλοι θα θυμούνται ασφαλώς το λατρεμένο κωμικό δίδυμο Τσίτσο και Φράνκο και τη θρυλική ατάκα «Τσίτσο το λιμάνι φεύγει»… που τους θυμήθηκα; Με αφορμή το διορισμό του νέου προέδρου στο λιμάνι του Βόλου, που ούτε ο Γαργάλας είναι, ούτε ο Δραμητινός, που περίμεναν και πως μια τακτοποίηση βρε αδερφέ… έτσι θα φωνάζουμε τώρα «Γαργάλα το λιμάνι φεύγει»!

Φοβερή ειρωνεία ότι ο νέος πρόεδρος είναι μεν υποναύαρχος του Λιμενικού Σώματος (εν αποστρατεία) Θρασύβουλος Σταυριδόπουλος όμως ήταν και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Μαρούσι…. Και άντε να το χωνέψουν οι ντόπιοι , που είναι και εκλεγμένοι, ΣΥΡΙΖΑίοι, που βρέθηκαν και εκτός επιτροπών… άντε βρε θα σας βγάλει μια άδεια ψαρέματος στο λιμάνι ο νέος, να ξεχνάτε τον πόνο σας!

Στο μεταξύ λοιδορεί η «Θεσσαλιώτης», εκ του Σκοτινιώτης, το νέο πρόεδρο του ΟΛΒ γράφοντας, μεταξύ άλλων:  «Ξεκίνησε τη δράση του στο Ρήγα Φεραίο, εντάχθηκε στο ΠΑΣΟΚ και μετά βρήκε το φως το αληθινό στο ΣΥΡΙΖΑ. Η πολιτική του πορεία καταγράφεται στο βιογραφικό του» Και ένα δίκιο έχει… πως τον έβαλαν εκεί όταν ο Σκοτινιωτης με μεγαλύτερη διαδρομή,από κόμμα σε κόμμα, και τον έστειλαν σπίτι του! Τι να πει δηλαδή και ο Παπατόλιας;