Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024 12:50
ΒόλοςΤοπικά

Γέμισε χαμόγελα το ΚΑΠΗ Αγίου Βασιλείου

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα η κοπή πίτας στο ΚΑΠΗ Αγίου Βασιλείου με τους εσωτερικούς και τους εξωτερικούς χώρους του κτιρίου να γεμίζουν χαμόγελα και ευχές.
Στην κοπή πίτας παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος και οι συνεργάτες του, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι και θεσμικοί φορείς, εκφράζοντας τη διαρκή τους στήριξη και φροντίδα στα άτομα της τρίτης ηλικίας.
Απευθυνόμενος στο πλήθος των μελών του ΚΑΠΗ Αγίου Βασιλείου ο δήμαρχος Βόλου ανέφερε ότι «στα πρόσωπά σας βλέπω τους γονείς μου», ευχήθηκε σε όλους υγεία, ενώ σημείωσε παράλληλα ότι υπάρχει διαρκής μέριμνα για την επίλυση των θεμάτων που απασχολούν τα μέλη των ΚΑΠΗ, αλλά και ευρύτερα.
Παρών στην κοπή πίτας και ο Τριαντάφυλλος Φαλαγκάρης «ψυχή» του ΚΑΠΗ, ο οποίος δήλωσε Ο ότι η συγκεκριμένη εθελοντική δραστηριότητα είναι προσφορά καρδιάς σε όλους τους ηλικιωμένους, με στόχο την ανάπτυξη δημιουργικών δραστηριοτήτων και το σημαντικότερο επικοινωνίας. Παράλληλα εξέφρασε τις ευχαριστίες του στη Δημοτική Αρχή και όλα τα μέλη του ΚΑΠΗ για την πολύ καλή συνεργασία ετών που έχει θεμελιωθεί σε πολύ γερές βάσεις.