Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024 11:17
Τοπικά

Βόλος: Τα ρετάλια του ΠΑΣΟΚ βγάζουν ακόμα γλώσσα– Κατηγορούν τους πάντες οι υπεύθυνοι της ελληνικής τραγωδίας






Απίστευτα αποθέματα θράσους, μαζί με τα «μαύρα» εκατομμύρια στα ταμεία, φαίνεται πως έχουν ακόμα στα γραφεία τους τα πολιτικά ρετάλια που απέμειναν στο ΠΑΣΟΚ και έτσι έχουν το κουράγιο να γίνονται τιμητές των πάντων οι συνοδοιπόροι του Σημίτη και του Τσουκάτου, του Μαντέλη και του Τσοχατζόπουλου, του Σμπώκου και του Γιάννου και του ανεκδιήγητου Γιωργάκη και του Γερουλάνου, όλων αυτών δηλαδή που έφεραν την χώρα μας στη σημερινή τραγική κατάσταση.

Ετσι, λοιπόν, έκπληκτοι οι Βολιώτες έμαθαν ξαφνικά όχι μόνο ότι στη Μαγνησία υπάρχει ακόμα ΠΑΣΟΚ, αλλά έχει στελέχη που θεωρούν ότι έχουν το ηθικό, πολιτικό ανάστημα να ασκούν κριτική σε όλους και σε όλα, αντί να κρύβονται που κατάντησαν ένα πάλαι ποτέ κραταιό κόμμα σε ανταγωνιστή του Βασίλη Λεβέντη και την Ελλάδα παρία της Ευρώπης και έρμαιο των παιχνιδιών του κάθε διεθνούς τυχοδιώκτη και τοκογλύφου!

Πιο συγκεκριμένα, η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας διαπίστωσε (!) ότι για την πόλη του Βόλου και γενικότερα για την περιοχή της Μαγνησίας τα συμπεράσματα είναι τραγικά. Όπως αναφέρεται, «η κοινοβουλευτική εκπροσώπηση της Μαγνησίας είναι ανύπαρκτη στο σύνολό της. Καμία σύγκριση δεν υπάρχει σε σχέση με το παρελθόν. Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και η εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ Μαρίνα Χρυσοβελώνη συνιστούν πρόκληση απέναντι στο μέσο πολίτη. Αδιαφορία για τα μεγάλα ζητήματα που οδηγούν το Νομό 30 χρόνια πίσω από την πλευρά των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και «βολέματα» συγγενών και φίλων σε μετακλητές θέσεις εκ μέρους της Μαρίνας Χρυσοβελώνη είναι τα μόνα ενδιαφέροντα τους».

Ο Δήμος Βόλου

Η Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ καταφέρεται εναντίον και των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι «οι κυβερνητικοί βουλευτές είναι αδιάφοροι και το ενδιαφέρον τους εξαντλείται σε γραφειοκρατικές επερωτήσεις ρουτίνας. Κανένα σχέδιο δεν κατατέθηκε από την πλευρά τους για την έξοδο από την κρίση, για την ανάπτυξη και τη λειτουργία των θεσμών. Όλα κινούνται κατά τύχη.

Η αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ στο Δήμο Βόλου αδυνατεί από τις διασπάσεις να ασκήσει το ρόλο της. Χρεώνεται ότι προεκλογικά αρνήθηκε το γεγονός της δημιουργίας δημοκρατικού μετώπου απέναντι στον «μπεϊσμό». Τότε το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν οι επιθέσεις στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ».

Στο Δήμο Βόλου, όπως διαπιστώνουν οι καταστροφείς της πόλης και της χώρας, κυριαρχεί ο απόλυτος ευτελισμός των θεσμών! .Ένας δημοτικός σύμβουλος που δηλώνει ανερυθρίαστα αχυράνθρωπος δημαρχεύει ενώ ο κ. Μπέος που βρίσκεται σε αργία δηλώνει παντού πως κουμαντάρει τον Δήμο. Κανένας θεσμός δεν λειτουργεί και καμία αντίδραση δεν έχει υπάρξει από την αποκεντρωμένη διοίκηση στις καταγγελίες δημοτικών συμβούλων εναντίον του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Γ. Μουλά.

Κριτική ασκείται και προς τη Ν.Δ. Η Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ, αναφέρει ότι «την ίδια στιγμή η τοπική Νέα Δημοκρατία ακροβατεί ανάμεσα στις άθλιες συμπεριφορές στελεχών της που συμπορεύτηκαν με τον εν «αργία» δήμαρχο και σε στελέχη της που υπηρέτησαν με συνέπεια και σοβαρότητα το δήμο Βόλου. Θα αντιδράσουμε σε αυτό το πρωτόγνωρο που συμβαίνει; Εμείς στο ΠΑΣΟΚ θεωρούμε πως ΝΑΙ. Είναι στο χέρι όλων των δημοκρατικά σκεπτόμενων πολιτών να πουν ΟΧΙ στον εξευτελισμό και να αντιδράσουν».