Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 04:05
Τοπικά

Βόλος: Στους δρόμους όλη η δύναμη του Δήμου για την αντιμετώπιση του χιονιά






Οι καιρικές συνθήκες συνεχώς επιδεινώνονται και σύμφωνα με τις τελευταίες προγνώσεις των μετεωρολόγων πιθανόν μέσα στη νύχτα να έχουμε χιονόπτωση και μέσα στο κέντρο του Βόλου (ήδη σημειώνεται στις παρυφές της πόλης). Για το λόγο αυτό η Πολιτική Προστασία και το σύνολο των δυνάμεων του Δήμου Βόλου βρίσκονται σε επιφυλακή και ήδη βυτιοφόρα ρίχνουν αλατόνερο στις κεντρικές οδικές αρτηρίες, προκειμένου αυτές να παραμείνουν ανοιχτές και να λειτουργεί η πόλη.

Υπογραμμίζεται ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, αλλά καλό είναι οι πολίτες που κυκλοφορούν να είναι προσεκτικοί, ιδιαίτερα λόγω του γεγονότος ότι οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, που επικρατούν, δημιουργούν άμεσα πάγο, ιδιαίτερα επικίνδυνο σε πολλές περιπτώσεις.

Για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης οι πολίτες μπορούν να τηλεφωνούν στην Πολιτική Προστασία, στα τηλέφωνα 24210 80959 και 80920 ή στο Δημαρχείο του Βόλου, στα τηλέφωνα 24213 50173-4, όπου καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας θα υπάρχουν αρμόδιοι για να παραλάβουν και να προωθήσουν όποια αιτήματα για αντιμετώπιση προβλημάτων πιθανώς υποβληθούν.

Να υπενθυμίσουμε επίσης ότι οι πολίτες μπορούν να προμηθευτούν αλάτι από τα εξής σημεία:

– Δημαρχείο Πορταριάς

– Κοινοτικό κτήριο Μακρινίτσας

– Κοινοτικό κτήριο Κατηχωρίου

– Κοινοτικό κτήριο Άλλης Μεριάς

– Κοινοτικό κτήριο Αγ. Ονουφρίου

– Δημαρχείο Ιωλκού

– Δημαρχείο Αρτέμιδας

– Κοινοτικό κτήριο Δράκειας

– Κοινοτικό κτήριο Αγ. Βλασίου

– Κοινοτικό κτήριο Αγ. Λαυρεντίου

– Δημαρχείο Αισωνίας

– Κοινοτικό κτήριο Σέσκλου

–  Δημαρχείο Βόλου

– Δημαρχείο Νέας Ιωνίας

–  Δημαρχείο Αγριάς