Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 02:02
Τοπικά

Βόλος: Στα χαρτιά το πάρκινγκ του «ΖΑΡΑ»; – Αυτοψία Πολεοδομίας και Αστυνομίας






Αυτοψία στο κτήριο της οδού Ιωλκού, όπου λειτουργεί το πολυκατάστημα ΖΑΡΑ, πραγματοποίησε σήμερα ο Δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος, συνοδευόμενος από συνεργάτες του και υπαλλήλους της Πολεοδομίας, προκειμένου να διαπιστωθεί αν πληρούνται οι όροι λειτουργίας του υπέργειου πάρκινγκ (σε όροφο του κτηρίου), που ήταν απαραίτητη προϋπόθεση για να δοθεί η άδεια λειτουργίας για το πολυκατάστημα.
Υπόψη του Δήμου είχαν περιέλθει πολλές καταγγελίες ότι το συγκεκριμένο πάρκνγκ δεν λειτούργησε ποτέ παρά μόνο στα χαρτιά και σε αλλεπάλληλης έγραφες οχλήσεις προς τη διεύθυνση του πολυκαταστήματος δίδονταν η απάντηση ότι είναι εκτός λειτουργίας προσωρινά, λόγω βλάβης του ανελκυστήρα.
Έτσι σήμερα έγινε η αυτοψία, ο ανελκυστήρας βρέθηκε και πάλι εκτός λειτουργίας και κλήθηκε και η Αστυνομία να καταγράψει το γεγονός, ώστε να μην υπάρχουν αμφισβητήσεις και ενστάσεις.
Ο Δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος, σε δηλώσεις του τόνισε κατηγορηματικά ότι η νομιμότητα θα τηρηθεί απαρέγκλιτα, ανεξάρτητα από το όνομα και τη θέση του οιουδήποτε, εφ’ όσον έτσι διασφαλίζονται τα συμφέροντα της πόλης και των πολιτών.
Οι εποχές της προνομιακής μεταχείρισης των ολίγων ισχυρών σε βάρος του συνόλου της κοινωνίας, με τη φροντίδα της γνωστής ομάδας που κυβερνούσε την πόλη, έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί, τόνισε ο κ Μπέος και προανήγγειλε έλεγχο για όλες τις κατασκευές που έχουν υπέργεια πάρκινγκ, για να διαπιστωθεί αν τηρούνται οι κείμενες διατάξεις