Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024 13:56
Τοπικά

Βόλος: Παραμένει νοσηλευόμενος ο 49χρονος δικαστικός υπάλληλος






Στη Χειρουργική Κλινική του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου Βόλου, παραμένει νοσηλευόμενος ο 49χρονος δικαστικός υπάλληλος, ο οποίος προχθές ενώ εκτελούσε καθήκοντα γραμματέα στην εκδίκαση υποθέσεων διατροφών, αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία, κατέβηκε από την έδρα και κατάρρευσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γιατροί εκφράζουν αισιοδοξία για την πορεία της υγείας του, καθώς χθες υποβλήθηκε σε νέες εξετάσεις και η κλινική του εικόνα παρουσίασε βελτίωση.

Ο 49χρονος, ο οποίος υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο, συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μέχρι να ρυθμιστεί πλήρως η κατάσταση της υγείας του.

Οι δικαστικοί υπάλληλοι είναι πολύ πιεσμένοι στην εκτέλεση των καθηκόντων τους, δήλωσε χθες η πρόεδρος του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Περιφέρειας Πρωτοδικείου Βόλου, Γιάννα Παπαδημητρίου, με αφορμή το περιστατικό.

Όπως εξήγησε, ακόμη και για τις υποθέσεις που αναβλήθηκαν με αφορμή τα ακραία καιρικά φαινόμενα, χρειάζεται να εργαστούν πυρετωδώς για τον προσδιορισμό τους σε νέες δικασίμους πέρα από τα άλλα τρέχοντα καθήκοντα. «Η εκτέλεση των καθηκόντων του δικαστικού υπαλλήλου δεν έχει ούτε προθεσμίες, ούτε αναβολές» συμπλήρωσε.

από τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ