Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 22:27
Τοπικά

Βόλος: Με επιλογή τους περιθωριοποιούνται οι σύμβουλοι του ΣΥΡΙΖΑ






Προτάσσοντας το κομματικό «καθήκον», από τη μια, και την εξυπηρέτηση προσωπικών και ιδιοτελών επιδιώξεων, από την άλλη, οι σύμβουλοι που εκλέχτηκαν με το συνδυασμό του ΣΥΡΙΖΑ στο Δήμο Βόλου, θέτουν εαυτούς στο περιθώριο, όπου, πάντως, από καιρό και λόγω δυνατοτήτων βρίσκονταν εκεί…

Έτσι εκτός των επιτροπών και των ΔΣ των Νομικών Προσώπων του Δήμου Βόλου αναμένεται να τεθούν αύριο οι δημοτικοί σύμβουλοι του ΣΥΡΙΖΑ που ανεξαρτητοποιήθηκαν από την ομάδα της μείζονος μειοψηφίας «Δρόμοι Συνεργασίας», όπως προβλέπει η Νομοθεσία που διέπει τη λειτουργία των ΟΤΑ.

Προς τούτο συγκαλείται για το πρωί της Τετάρτης, στις 11.30, συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου που θα λάβει αποφάσεις για την αντικατάσταση των μελών της μειοψηφίας που ανεξαρτητοποιήθηκαν, στο Δ.Σ. του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, στο Δ.Σ. της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ, στο Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ, στο Δ.Σ. της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Βόλου, στο Δ.Σ. της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Βόλου, στο Δ.Σ. της ΑΝΕΒΟ Α.Ε., στο Δ.Σ. του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων ΦΟΔΣΑ και στο Δ.Σ. του «Μουσείο Αλέξανδρου Κ.Δάμτσα».

Το Δημοτικό Συμβούλιο θα συζητήσει και θα λάβει απόφαση για έγκριση του 3ου Α.Π.Ε. και του 3ου ΠΚΤΜΝΕ του έργου «Παρέμβαση σε δύο κτίρια της πρώην Παιδόπολης Αγριάς για τη δημιουργία δομής Σ.Υ.Δ.» και του 5ου Νηπιαγωγείου Βόλου.