Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 13:39
Τοπικά

Βόλος: Ερωτικό τρίγωνο 80χρονου ιερέα με 30χρονη Βουλγάρα και την 11χρονη κόρη της!!!






Μια απίστευτη ιστορία που προκαλεί πραγματικό σοκ ήρθε στο φως της δημοσιότητας, με πρωταγωνιστές ένα 80χρονο ιερέα του Βόλου, που πάντως είναι σε διαθεσιμότητα, μια 30χρονη Βουλγάρα και την 11χρινη κόρη της, σε ένα ερωτικό τρίγωνο!

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο 80χρονος ιερέας φέρεται να ασέλγησε στην 11χρονη έναντι χρηματικής αμοιβής, με την οποία μάλιστα είχε συμφωνήσει με την 30χρονη μητέρα της μικρής, με την οποία επίσης είχε σεξουαλικές επαφές, επίσης έναντι χρηματικής αμοιβής!

Χθες το απόγευμα, μετά από πληροφορίες που είχαν περιέλθει υπόψη των Αρχών  αστυνομικός της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου εντόπισε τον ιερέα να κινείται στο κέντρο της πόλης μαζί με την 30χρονη και μαζί τους το 11χρονο κορίτσι. Ο αστυνομικός τους ακολούθησε και τους είδε να κατευθύνονται σε κατάστημα pet shop, για να αγοράσουν κάποιο κατοικίδιο.

Κάποια στιγμή η 30χρονη Βουλγάρα αποχώρησε και άφησε μόνο του τον 80χρονο με την 11χρονη κόρη της. Ο 80χρονος μπήκε σε αυτοκίνητο με την 11χρονη και ο προορισμός τους ήταν ερημική παραλία του Βόλου. Ο αστυνομικός ζήτησε τη συνδρομή συναδέλφων του και συνέλαβαν τον ιερέα πριν προχωρήσει σε ασελγείς πράξεις.

Όπως έγινε γνωστό ο 80χρονος ιερέας  έχει οικογένεια, και βρίσκεται σε επ’ αόριστον αργία από τη Μητρόπολη Δημητριάδος, αλλά δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι.
Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα κατηγορούμενος για το κακούργημα της ασέλγειας έναντι αμοιβής όπως και η μητέρα με την κατηγορία της συνέργειας σε ασέλγεια.