Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 02:22
ΒόλοςΤοπικά

Βόλος: Επεισοδιακή ομιλία Σκουρλέτη – Δύο τραυματίες, αποδοκιμασίες και συνθήματα (φωτο και βίντεο)






Mε έντονες αποδοκιμασίες υποδέχθηκαν στο δημαρχείο του Βόλου τον Πάνο Σκουρλέτη, που έκανε τον κόπο να έλθει στο Βόλο για να προμοτάρει την κομματική υποψηφιότητα του Ιάσονα Αποστολάκη και να κλείσει την πόρτα σε πιθανή συνεργασία με το ΚΙΝΑΛ και τον Απ. Παπαδούλη, μέλη της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών, αλλά και πολίτες που συγκεντρώθηκαν, για να διαμαρτυρηθούν για την καύση των απορριμμάτων, κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα.

Οι συγκεντρωμένοι φώναζαν «έξω τα ΜΑΤ», ενώ οι οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ απαντούσαν με το σύνθημα «έξω οι αλήτες». «Αλήτες είναι τα ΜΑΤ και οι ασφαλίτες», απαντούσαν οι διαμαρτυρόμενοι.

Η  Επιτροπή Αγώνα Πολιτών Βόλου καταγγέλλει τον τραυματισμό δύο ατόμων, τα οποία μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της πόλης, έπειτα από συγκρούσεις με τις αστυνομικές δυνάμεις, που βρίσκονταν στο σημείο. Πιο συγκεκριμένα, έξω από το δημαρχείο, ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας, αλλά και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, απέτρεψαν τους συγκεντρωμένους που διαμαρτύρονταν με συνθήματα και πανό κατά της καύσης.

Οι πολίτες συνεπλάκησαν σώμα με σώμα με την Αστυνομία, ενώ τελικά ο κ. Σκουρλέτης πέρασε την είσοδο του δημαρχείου και πραγματοποίησε την ομιλία του στην αίθουσα εκδηλώσεων, αναφερόμενος στη νέα πορεία της χώρας μετά τα μνημόνια.

Ένταση επικράτησε και μέσα στην αίθουσα όταν από το ακροατήριο ακούστηκε κάποιος να φωνάζει στον Πάνο Σκουρλέτη: «Προδότη, ξεπουλήσατε τη Μακεδονία». Αστυνομικοί έσπευσαν να τον απομακρύνουν από την αίθουσα.

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας του ο Πάνος Σκουρλέτης έφυγε από άλλη έξοδο του Δημαρχείου, με μέλη της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών να φωνάζουν «ντροπή σας, μας σκοτώνετε». Οι διαμαρτυρόμενοι αποδοκίμασαν και τον υποψήφιο δήμαρχο του ΣΥΡΙΖΑ Ιάσονα Αποστολάκη.