Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 18:30
Τοπικά

Βόλος: Διέρρηξε τρεις φορές το ίδιο σπίτι – Τους είχε προτίμηση…






Είχε κλέψει τρια αρτοποιεία και μέρα μεσημέρι προχθές προσπάθησε να εισβάλλει και να διαρρήξει ένα σπίτι στο κέντρο Βόλου, 30χρονος χρήστης ουσιών, αλλά τον έτρεψε σε φυγή ο ιδιοκτήτης. Στο δικαστήριο που οδηγήθηκε ο 30χρονος δόθηκε εξήγηση για την ψυχραιμία του ιδιοκτήτη να τον τρέψει σε φυγή, μιας και ήταν «παλιοί γνώριμοι». Του είχε «ρημάξει» το σπίτι τρεις φορές.

Στο δικαστήριο όπου παραπέμφθηκε με τις κατηγορίες της κλοπής κατ’ εξακολούθηση και της απόπειρας κατέθεσαν όλα τα θύματα των οποίων είχε σπάσει τις τζαμαρίες των καταστημάτων τους και αφαίρεσε μικροποσά από τις ταμειακές. Ο μόνος που τον αναγνώρισε ήταν ο ιδιοκτήτης της κατοικίας, καθώς οι κλοπές στα καταστήματα έγιναν όταν αυτά ήταν κλειστά.

Ο ιδιοκτήτης της κατοικίας ήταν απελπισμένος από τις φορές που έχει πέσει θύμα του 30χρονου, καθώς τον έχει κλέψει τρεις φορές αφαιρώντας ότι έβρισκε μπροστά του από συσκευές και την τελευταία φορά προσπάθησε να εισβάλλει σπάζοντας την πόρτα. Η δίκη διακόπηκε γιατί από το δικαστήριο απουσίαζε ο αστυνομικός που τον συνέλαβε και θα συνεχιστεί στις 20 Απριλίου. Μέχρι τότε αφέθηκε ελεύθερος.