Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024 12:18
Τοπικά

Βόλος: Αύριο η διανομή προϊόντων χωρίς μεσάζοντες






Αύριο, Σάββατο, 11 Μαρτίου 2017,  στις 8.30 το πρωί θα πραγματοποιηθεί απέναντι από το πανθεσσαλικό στάδιο η διανομή προϊόντων Χωρίς Μεσάζοντες.

Η Άνωση Εθελοντές Βολιώτες ενημερώνει ότι ο τρόπος διανομής των προϊόντων θα γίνει με αντίστροφη αλφαβητική σειρά όπως ακολουθεί: Τ, Υ, Φ, Χ, Ψ, Ω… 08:30 – 09:30,  Μ, Ν, Ξ, Ο, Π, Ρ, Σ… 09:30 – 10:30, Ζ, Η, Θ, Ι, Κ, Λ… 10:30 – 11:30, Α, Β, Γ, Δ, Ε… 11:30 – 13:00.

Η προσέλευση θα γίνεται από την πάνω είσοδο του parking. Η  Άνωση Εθελοντές παρακαλεί τους καταναλωτές να προσέλθουν στα ταμεία των παραγωγών με το ακριβές αντίτιμο για να μην υπάρχουν καθυστερήσεις. Οι ποσότητες προϊόντων που θα μείνουν αδιάθετες, θα διατεθούν σε όσους δεν έχουν κάνει παραγγελία από τις 11:00.

Να επισημανθεί ότι σε περίπτωση καθυστέρησης παραλαβής της παραγγελίας πέραν της μισής ώρας από το προγραμματισμένο χρονικό διάστημα η παραγγελία θα διατίθεται σε άλλους ενδιαφερόμενους.

Στο χώρο διανομής θα υπάρχουν εκτός παραγγελίας τα εξής προϊόντα:

– Καρύδια ψίχα σε συσκευασία ενός κιλού και τιμή 8 ευρώ/κιλό, φετινής σοδειάς από τον Δασόλοφο Φαρσάλων.

– Φιστίκια αράπικα σε συσκευασία ενός κιλού με τιμή 4 ευρώ/κιλό και καλαμπόκι για ποπ κορν με τιμή 2 ευρώ/κιλό, φετινής σοδειάς από τα Φάρσαλα.

Η Άνωση – Εθελοντές Βόλου καλεί όλους τους πολίτες της Μαγνησίας να ενισχύσουν παράλληλα τη δράση της με τη συλλογή πλαστικών καπακιών και κουτιών αλουμινίου χρησιμοποιημένου τηγανέλαιου, φαρμάκων που δεν έχουν λήξει για το Κοινωνικο Φαρμακείο Βόλου και τροφίμων, τα οποία θα διατεθούν σε όσους έχουν ανάγκη.