Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024 12:49
Κόσμος

Βρετανία: Στη φυλακή 27χρονη δασκάλα που έκανε σεξ με 17χρονο μαθητή της






Το δικαστήριο του Croydon Crown ανακοίνωσε σήμερα στην 27χρονη Λόρεν Κοξ, ότι αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης για το γεγονός πως είχε σχέση με ανήλικο μαθητή της.

Η Κοξ, που δίδασκε σε σχολείο του νότιου Λονδίνου, παραδέχθηκε ενώπιον των δικαστών, ότι, όντας σε θέση που είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη του αγοριού, συνήψε ερωτική σχέση με τον 16χρονο, για περίπου έξι μήνες.

Η Κοξ συνελήφθη το Σεπτέμβρη, όταν ο νεαρός, εξιστόρησε στους γονείς του, τι συνέβαινε μεταξύ τους. Εν συνεχεία, οι γονείς ειδοποίησαν το διευθυντή του σχολείου.

Όπως αποκάλυψε η 27χρονη δασκάλα, οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν το αγόριο ήταν μόλις 13 ετών και είχαν στενή επαφή. Τον περασμένο Ιανουάριο, ξεκίνησαν και την ερωτική δραστηριότητα. Όταν οι γονείς υποπτεύθηκαν ότι συνέβαινε, ρώτησαν το παιδί ευθέως κι εκείνος δεν αρνήθηκε πως υπήρχε μια σχέση μεταξύ τους. Το που είχε φτάσει η κατάσταση, άρχισαν να το υποπτεύονται, αργότερα, όταν η Κοξ συνέχισε να του στέλνει μηνύματα και φωτογραφίες της, παρά το γεγονός πως υποτίθεται ότι είχε κόψει την όποια επαφή.

Η 27χρονη δασκάλα, έχει περάσει από πλήθος γιατρών και ψυχολόγων από τη στιγμή της σύλληψής της και αναμένεται να επιστρέψει στο δικαστήριο τον επόμενο μήνα, για να μάθει την τελική ποινή της.