Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 17:30
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βρέθηκε γιάφκα με όπλα στον Άλιμο






Ένα γκαράζ στην περιοχή του Αλίμου μέσα στο οποίο εντοπίστηκαν όπλα πυρομαχικά και δύο αυτοκίνητα ερευνάται από την Αντιτρομοκρατική.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί έφθασαν στο γκαράζ λίγες ώρες μετά τη σύλληψη της Πόλας Ρούπα και του αρχιληστή, στη Νέα Σμύρνη και την Ηλιούπολη.

Στο σημείο έχουν φθάσει κλιμάκιο των ΤΕΕΜ αλλά και των εργαστηρίων της Αστυνομίας χωρίς μέχρι στιγμής να είναι σε θέση να πουν αν τα όπλα έχουν να κάνουν με τη Ρούπα και τον Επαναστατικό Αγώνα. O κίνδυνος τα οχήματα να είναι παγιδευμένα έχει ως αποτέλεσμα οι κινήσεις των αστυνομικών να είναι ιδιαίτερα προσεκτικές.

Αξίζει να επισημανθεί ότι πιθανότατα οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής έφθασαν στο γκαραζ της οδού Κύπρου, απο υλικό που βρέθηκε στα διαμερίσματα της Ηλιούπολης και του Αγίου Δημητρίου όπου έμενε η 25χρονη που συνελήφθη μαζί με την Πόλα Ρούπα. Και αυτό γιατί στο σπίτι της Ρούπα βρέθηκαν σημειώσεις, κλειδιά, αστυνομικές ταυτότητες, τηλέφωνα που χρησιμοποιούσε η 48χρονη, στοιχεία που  όπως λένε καλά πληροφορημένες πηγές αξιοποιούν οι αστυνομικοί για να βρουν περισσότερα στοιχεία.

«Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Ανοίγει ένας νέος κύκλος που έχει να κάνει όχι μόνο με γιάφκες αλλά και με πρόσωπα. Οι επόμενες ώρες θα είναι καθοριστικές» λέει στο protothema.gr αξιωματικός της Αντιτρομοκρατικής.