Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 01:41
Τοπικά

«Βούλιαξαν» Βόλος και Πήλιο από επισκέπτες – Οι πληρότητες ξεπέρασαν και το 90%






Πληρότητες που ξεπέρασαν και το 90% παρουσίασαν τα ξενοδοχεία της Μαγνησίας στο τετραήμερο των Χριστουγέννων, χάρις αφ’ ενός μεν στο τετραήμερο των αργιών, που έδιναν την ευκαιρία για μίνι διακοπές, αφ’ ετέρου δε στην έντονη διαφήμιση εντός εκτός και εκτός Ελλάδας από το Δήμο Βόλου με το στολισμό και τις πρωτότυπες εκδηλώσεις στην πόλη καθόλη τη διάρκεια των γιορτών.
Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων κ. Γιώργος Ζαφείρης ανέφερε πως «το τετραήμερο των Χριστουγέννων η πληρότητα στα ξενοδοχεία της χερσαίας Μαγνησίας, κυμάνθηκε στο 90%. και ήταν περισσότερο αυξημένη από πέρυσι. Ακόμη τόνσιε ότι τα πράγματα  θα μπορούσαν να ήταν ακόμη καλύτερα, αν δεν δημιουργούνταν τα προβλήματα με τη χιονόπτωση την περασμένη Παρασκευή και την τηλεοπτική διάσταση (τρομοκρατία την είχε χαρακτηρίσει) που δόθηκε, αν στη Μαγνησία δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα και όλοι οι δρόμοι ήταν ανοικτοί.

Τέλος υπογράμμισε ότι στη Μαγνησία ήρθαναυτές τις ημέρες επισκέπτες από όλα τα μέρη της Ελλάδας που απόλαυσαν τις γιορτές στον τόπο μας με τα ξενοδοχεία να προσφέρουν ποιοτικές και ποσοτικές υπηρεσίες σε πολύ προσιτές τιμές

Αναφορικά με τις επόμενες ημέρες μέχρι και την Πρωτοχρονιά, όπου πάλι πέφτει τριήμερο, ο κ. Ζαφείρης επισήμανε πως η πληρότητα ανέρχεται στο 50% και πλέον, αλλά αναμένεται ακόμη μεγαλύτερη αύξηση του ποσοστού.

 

 

.