Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 09:38
Κόσμος

Βίντεο-σοκ: Ο τζιχαντιστής γαζώνει αθώους ανθρώπους μέσα στο καφέ!






Δεν το χωρά ανθρώπου νους. Πέντε μέρες μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι και ενώ κάθε λεπτομέρεια έχει “ταξιδέψει” απ’ άκρη σ’ άκρη της υφηλίου μέσω των διεθνών ΜΜΕ, είναι η πρώτη φορά που στιγμές από το μακελειό ξεδιπλώνονται μπροστά στα μάτια μας μέσα από τρεις κάμερες ασφαλείας στην πιτσαρία που έγινε στόχος των τζιχαντιστών.

Σε παγκόσμια αποκλειστικότητα, η Daily Mail παρουσιάζει το πρώτο video από τις στιγμές μιας τρομοκρατικής επίθεσης που θα μείνει χαραγμένη στην ευρωπαϊκή ιστορία. Οι εικόνες που θα ακολουθήσουν είναι πολύ σκληρές. Αλλά είναι εικόνες ντοκουμέντο. Ντοκουμέντο ενός εγκλήματος με θύματα αθώες ψυχές.

Είναι ντοκουμέντο όχι μόνο του ψυχρού αίματος του εκτελεστή, που πιστεύεται πως είναι ο 26χρονος τζιχαντιστής Σαλά Αμπντεσλάμ, ένας από τους πλέον καταζητούμενους ανθρώπους στην Ευρώπη εδώ και τρία 24ωρα αλλά και της γενναιότητας πολλών από τους θαμώνες που βρέθηκαν αντιμέτωποι με το θάνατο. Ένα ντοκουμέντο της απίστευτης τύχης που είχε μια νεαρή κοπέλα, η οποία βρήκε αρχικά καταφύγιο κάτω από ένα τραπέζι και όταν ο μακελάρης την εντόπισε και έστρεψε το καλάσνικόφ του προς τα εκείνη, το όπλο κόλλησε. Η μοίρα, της είχε χαμογελάσει. Είναι επίσης ένα ντοκουμέντο της αυταπάρνησης μιας 20χρονης σερβιτόρας, που έσκυψε κάτω από το μπαρ και αγκάλιασε μια ηλικιωμένη γυναίκα που είχε τραυματιστεί, την ώρα που ο μακελάρης σάρωνε με σφαίρες το εστιατόριο.

Δείτε το video ΕΔΩ