Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 01:08
Κόσμος

Βίντεο σοκ: «Βαποράκι» λέει «αντίο» όταν συνειδητοποιεί ότι έσκασε η κάψουλα κοκαΐνης στο στομάχι της






Μια 28χρονη γυναίκα από τη Βραζιλία έφυγε τραγικά από τη ζωή πριν από περίπου 10 μέρες, στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της στη Λισαβόνα, όταν μία από τις κάψουλες που είχε καταπιεί για να εισάγει παράνομα κοκαΐνη στην Πορτογαλία «έσπασε» μέσα στο στομάχι της, προκαλώντας τον θάνατό της από υπερβολική δόση.

Όπως έγινε γνωστό τις επόμενες μέρες, η Ντεΐζ Ρικάρντε μετέφερε μέσα στο στομάχι της αρκετές κάψουλες, που περιείχαν συνολικά 71 γραμμάρια της ναρκωτικής ουσίας.

Το «βαποράκι», που είχε έναν 11χρονο γιο, συνειδητοποίησε ότι μία από τις κάψουλες είχε διαρροή όταν άρχισε να αισθάνεται δυσφορία, φτάνοντας στο ξενοδοχείο της στην πορτογαλική πρωτεύουσα.

Πανικόβλητη, η 28χρονη πραγματοποίησε μια βιντεοκλήση σε έναν φίλο της, εκφράζοντας την αγωνία της για τη ζωή της και ζητώντας του να πει «αντίο» στους δικούς της.

Στο υλικό που, άγνωστο πώς, διέρρευσε και κάνει τον γύρο του διαδικτύου, η άτυχη γυναίκα έμφανίζεται να ανασαίνει βαριά, να πιάσει το στήθος της, και να ζητά από τον Θεό να τη βοηθήσει. «Νομίζω ότι θα πεθάνω, φίλε μου. Θεέ μου βοήθησέ με. Φίλε μου, μίλα στη μητέρα μου και στον μπαμπά μου και πες τους πως τους αγαπώ. Δεν θα τα καταφέρω», λέει μεταξύ άλλων η Βραζιλιάνα.

Η 28χρονη έστειλε μάλιστα στον φίλο της τη φωτογραφία της κάρτας του ξενοδοχείου, ζητώντας του αρχικά να σημάνει συναγερμό.

Ωστόσο, παρότι μιλούσαν για αρκετή ώρα, και η κατάσταση της γυναίκας χειροτέρευε όσο περνούσε η νύχτα, τελικά η ίδια επέλεξε να μην καλέσει ασθενοφόρο, μια απόφαση που της στοίχισε τη ζωή.