Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 10:37
Τοπικά

Αχ. Μπέος: «Όλοι αυτοί που είχαν μάθει να ζουν σε βάρος του Βολιώτικου λαού θα πρέπει να αλλάξουν τρόπο ζωής»






Σκληρή απάντηση στις αιτιάσεις Καρεκλίδη ότι «εκβιάζεται» από το Δήμαροχ Βόλου για την κριτική που ασκεί με τον αποκλεισμό από τη δημοσίευση ανακοινώσεων του Δήμου Βόλου, δίνει ο Δήμαρχος, κ. Αχιλλέας Μπέος, που προαναγγέλλει έλεγχο των δοσοληψιών του εκδότη με τις προηγούμενες δημοτικές αρχές και δηλώνει: «Σε κάθε περίπτωση με τη Δημοτική Αρχή Μπέου όλοι αυτοί που είχαν μάθει να ζουν σε βάρος του Βολιώτικου λαού θα πρέπει να αλλάξουν τρόπο ζωής. Η εργασία λυτρώνει τον άνθρωπο, η αργομισθία και ο εύκολος πλουτισμός τον εξαχρειώνουν. Εμείς θα κριθούμε από τους πολίτες για το έργο μας και όχι από τους κάθε λογής διαπλεκόμενους».

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωση του Δήμου Βόλου αναφέρονται τα εξής:

Θορυβεί και κραυγάζει, κατά πάγια τακτική, αδυνατώντας προφανώς να πράξει αλλιώς, ο γνωστός για πολλά στην κοινωνία του Βόλου πρόεδρος του Ομίλου Επιχειρήσεων Γιώργος Καρεκλίδης, καταγγέλλοντας απόπειρα φίμωσής του από το Δήμαρχο Βόλου, δια της μεθόδου του αποκλεισμού του από το δημοτικό ταμείο!

Αν δεν ήταν εξοργιστικό θα ήταν τουλάχιστον φαιδρό, ο εκδότης ενός λαθρόβιου εντύπου, που κυκλοφορούσε μέχρι πρότινος σαν διαφημιστικό φυλλάδιο, με μεγάλα χρέη στο Δημόσιο και σε ασφαλιστικά ταμεία, να έχει την απαίτηση ο Δήμος, δηλαδή οι πολίτες, να τον ζουν και να πληρώνουν και τα χρέη του!

Αφού, όμως, έθεσε το θέμα η Δημοτική Αρχή του Βόλου κινεί από σήμερα κιόλας τις διαδικασίες για να εξακριβωθεί πόσα χρήματα έχει λάβει από προηγούμενες δημοτικές αρχές και κυρίως αν του δόθηκαν νόμιμα, γιατί είναι προφανές ότι υπάρχουν ερωτήματα για δικαιολογητικά που υπέβαλε και γιατί αυτά έγιναν αποδεκτά. Και αν διαπιστωθεί κάποια παρατυπία, φυσικά θα υπάρξει άμεση προσφυγή στη Δικαιοσύνη.

Σε κάθε περίπτωση με τη Δημοτική Αρχή Μπέου όλοι αυτοί που είχαν μάθει να ζουν σε βάρος του Βολιώτικου λαού θα πρέπει να αλλάξουν τρόπο ζωής. Η εργασία λυτρώνει τον άνθρωπο, η αργομισθία και ο εύκολος πλουτισμός τον εξαχρειώνουν. Εμείς θα κριθούμε από τους πολίτες για το έργο μας και όχι από τους κάθε λογής διαπλεκόμενους.