Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 14:16
ΤοπικάΧωρίς κατηγορία

Αχ, Μπέος σε Περιφέρεια: Αφού είστε ανίκανοι, δώστε στο Δήμο Βόλου το Χιονοδρομικό!






Την παραχώρηση στο Δήμο Βόλου του Χιονοδρομικού Κέντρου Πηλίου, προκειμένου να αξιοποιηθεί και να εκσυγχρονιστεί, ιδιαίτερα μάλιστα μετά τα απαράδεκτα γεγονότα του Σαββατοκύριακου, ζητεί από την Περιφέρεια ο αιρετός Δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος, που σε δήλωσή τους υπογραμμίζει και τις τεράστιες ευθύνες της για το μπάχαλο που έχει προκληθεί.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Με έκπληξη και οργή πληροφορήθηκα τα απαράδεκτα γεγονότα που σημειώθηκαν το Σαββατοκύριακο στο Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου και μάλιστα σε μια περίοδο που ο Δήμος Βόλου, δίνει ένα σκληρό και επίπονο αγώνα, σε όλα τα μέτωπα, προκειμένου να προβάλλει την πόλη και την ευρύτερη περιοχή και να προσελκύσει επισκέπτες, προκειμένου να υπάρξει επιτέλους μια τόνωση της τοπικής μας οικονομίας.

Οι ανευθυνοϋπεύθυνοι της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας, αντί να χαριεντίζονται δεξιά και αριστερά και να φωτογραφίζονται δίκην ξεπεσμένων σταρ, έχουν την υποχρέωση να παρέμβουν άμεσα και να δώσουν λύσεις, ξεπερνώντας το μπάχαλο που έχουν προκαλέσει, δυσφημώντας την περιοχή μας.

Οι γελοιότητες περί σαμποτάζ, που είχαν ακουστεί σαν δικαιολογία, δεν πείθουν κανένα, άλλωστε τα όσα τραγελαφικά συνέβησαν την Κυριακή, με τα λίφτ είτε να υπολειτουργούν, είτε να είναι εκτός λειτουργίας, δίνουν το μέγεθος της ανικανότητας και της ανευθυνότητας αυτών που, υποτίθεται, οφείλουν να φροντίζουν για τη σωστή λειτουργία του Κέντρου και για την οποία, όπως είπαν, διέθεσαν 60.000 ευρώ!!!.

Μέχρι την απίστευτη δικαιολογία ότι τα μηχανήματα είναι παλιά ακούσαμε, όταν οι ίδιοι διοικούν επί μια εξαετία τώρα!

Οι δε χειρόγραφες αποδείξεις παραπέμπουν σε τριτοκοσμικές καταστάσεις και σίγουρα θα πρέπει να προσελκύσουν το ενδιαφέρον των εισαγγελικών και οικονομικών Αρχών, προκειμένου να διερευνήσουν τι ακριβώς έχει συμβεί.

Σε κάθε περίπτωση καλούμε τον περιφερειάρχη της Λάρισας, να αφήσει την εχθρότητα και την αδιαφορία του προς την περιοχή μας και να ανταποκριθεί στις στοιχειώδεις ευθύνες του έναντι της Μαγνησίας. Αν δεν μπορεί και δεν θέλει ας εκχωρήσει την αρμοδιότητα του Χιονοδρομικού Κέντρου στο Δήμο Βόλου, που και τα στελέχη, και τις υποδομές και .κυρίως, τη βούληση έχει να προχωρήσει στην ανάπτυξη και αξιοποίηση του Χιονοδρομικού Κέντρου, προς όφελος της περιοχής και των συμπολιτών μας.

Ο κ. Αγοραστός ας ασχοληθεί με την αγαπημένη του Λάρισα και εμείς είμαστε εδώ για να ασχοληθούμε με την πόλη μας και τις ανάγκες των συμπολιτών μας.

Κλείνοντας στέλνω τις ευχές μου για τις γιορτές και περιμένω μια παραμυθένια φωτογραφία από το πανέμορφο Χιονοδρομικό μας, π.χ σαν τη Χιονάτη με το νάνο…