Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 11:32
Τοπικά

Αχ. Μπέος: Σέβομαι τους αναρχικούς, αλλά κι εκείνοι πρέπει να σέβονται την πόλη»






«Σέβομαι απόλυτα τις ιδέες και τις διαμαρτυρίες των αναρχικών, αλλά πρέπει κι εκείνοι να σέβονται την πόλη και τις περιουσίες των πολιτών» τόνισε ο Δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος στη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε σήμερα το μεσημέρι. Ωστόσο ο κ. Μπέος έστειλε μήνυμα ότι τόσο η Δημοτική Αρχή, όσο και οι πολίτες του Βόλου, δεν πρόκειται πλέον να ανεχθούν βανδαλισμούς και ασχήμιες σε βάρος της πόλης και θα αντιδράσουν σε κάθε τέτοια ενέργεια.

«Κατανοώ την αντίδραση κάθε πολίτη απέναντι στην εκάστοτε κυβέρνηση και εξουσία, αλλά δεν συμμερίζομαι αυτές τις καταστροφές εναντίον της πόλης που όλοι ζούμε και οφείλουμε να αγαπάμε. Ο Δήμος ούτε κυβέρνηση ασκεί, ούτε εξουσία, ούτε νομοθετεί» τόνισε χαρακτηριστικά.

Όπως ανέφερε στη διάθεση της δημοτικής αρχής βρίσκονται στοιχεία (πινακίδες κυκλοφορίας και οχήματα, από άλλες πόλεις) για άτομα που μετέφεραν το βράδυ του Σαββάτου προς Κυριακή (γιορτή του Αγ. Νικολάου και ημέρα της διαδήλωσης για τον Αλέξη Γρηγορόπουλο) λάστιχα, κάδους και άλλα «υλικά», αλλά δεν πρόκειται να δοθούν στις αστυνομικές ή εισαγγελικές αρχές. «Εμείς είμαστε άντρες, δεν είμαστε ρουφιάνοι» υπογράμμισε με έμφαση ο Αχιλλέας Μπέος για να συμπληρώσει: «Όμως αυτό πρέπει να το έχουν υπόψη τους όλοι όσοι θέλουν να προκαλέσουν ζημιές στην πόλη και τους συμπολίτες μας. Αν συνεχίσουν έτι θα μας βρουν απέναντί τους».