Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 10:51
Τοπικά

Αχ. Μπέος: Νο 1 προορισμός και αυτές τις γιορτές ο Βόλος






Το βίντεο με τον στολισμό της πόλης στη διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους παρουσιάστηκε χθες στο «Αχίλλειο» αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ειδικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου για τον απολογισμό, προκαλώντας ενθουσιασμό στους πολίτες που είτε βρίσκονταν στην αίθουσα, είτε παρακολουθούσαν από την τηλεόραση (το βίντεο μπορείτε να το δείτε στη διεύθυνση https://www.youtube.com/watch?v=fIGeTq_bRaw, από το 1.00.53)

Ο αιρετός Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, που φυσικά ήταν παρών, κλήθηκε, μετά την ολοκήρωση της διαδικασίας και τη λήξη της συνεδρίασης, να χαιρετίσει τους παρευρισκομένους και αφού εξέφρασε τη συγκίνηση και την ικανοποίησή του για το έργο που έχει επιτελέσει η δημοτική ομάδα της πλειοψηφίας, στάθηκε ιδιαίτερα και ευχαρίστησε τους δημοτικούς υπαλλήλους για την συμβολή τους. «Δουλεύουν ευσυνείδητα, πολλές φορές πέραν του ωραρίου τους, γιατί κατάλαβαν τη διαφορά, για΄τι βλέπουν ότι γίνεται έργο για την πόλη. Φυσικά δεν μιλάω για τους συνδικαλιστές, που απέχουν προκλητικά» τόνισε.

screenshot_16

Ο αιρετός Δήμαρχος Βόλου τόνισε ότι ο Βόλος γίνεται κορυφαίος τουριστικός προορισμός χάρις στην προβολή που εξασφαλίζεται, όχι μόνο τις γιορτές, αλλά σε όλα τα Σαββατοκύριακα του χρόνου και δεσμεύθηκε ότι αυτή η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει να εργάζεται δημιουργικά. «Δεν θα σας προδώσουμε» υπογράμμισε.

Ο κ. Μπέος, σε άλλο σημείο της σύντομης αναφοράς του, ζήτησε συγγνώμη από «συμπολίτες που έχω αδικήσει με τον λόγο μου, γιατί έχουν προσφέρει πραγματικά. Δεν είναι όλα τα δάχτυλα ίδια, άλλωστε» υπογράμμισε, ενώ σχολιάζοντας ένα πλάνο από τη διάνοιξη του δρόμου στην Άλλη Μεριά άσκησε δριμεία επίθεση στον προηγούμενο Δήμαρχο, Παν. Σκοτινιώτη και στο Γαργάλα. «40 χρόνια κυβερνούσαν και δεν μπορούσαν να κάνουν μια διάνοιξη. Γαϊδούρια περνούσαν από κει και πάνω τους ο Σκοτινιώτη με τον Γαργάλα» είπε χιουμοριστικά καταχειροκροτούμενος».

Τέλος ο κ. Μπέος αναφέρθηκε στην προσωπική δικαστική περιπέτεια, εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι θα βγει νικητής και υποσχέθηκε στους πολίτες, που τους ευχαρίστησε για την ηθική στήριξη που του παρέχουν, ότι αμέσως μετά θα αφοσιωθεί στα πράγματα της πόλης.