Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 08:41
Τοπικά

Αχ. Μπέος: Λυπάμαι για τα δύο χρόνια δίπλα σε ένα…άδειο μύδι, σαν τον Μαρινάκη!






Με ανάρτησή του, στον προσωπικό λογαριασμό στο facebook, ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, μετά την αήθη και συκοφαντική επίθεση που δέχθηκε από site της Αθήνας, συμφερόντων του Βαγγέλη Μαρινάκη, αναφέρει:

«Αφού η τοπική διαπλοκή αποδεικνύεται ελάχιστη να με πολεμήσει, όση λάσπη και συκοφαντία κι αν χρησιμοποιήσει, φέρνει τώρα και…ενισχύσεις. Τα χρεοκοπημένα ΜΜΕ της Αθήνας, που αγοράζει με το…κιλό ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο πρώην νταβατζής του ποδοσφαίρου , που θέλει τώρα να διαφεντέψει και να χειραγωγήσει την κοινωνία, μέσω της πολιτικής.

Ναι, ο επιχειρηματίας για τον οποίο τόσα ακούγονται και γράφονται, που δεν έχει ιερό και όσιο όταν «πολεμάει» για τα συμφέροντά του, που συμμάχησε με την Δούρου και τον ΣΥΡΙΖΑ για να πάρει το Δήμο του Πειραιά και τώρα είναι, με τα ΜΜΕ του, πρωτοπαλίκαρο της Νέας Δημοκρατίας!

Θα μπορούσα να πω πολλά, μα παρά πολλά, για τον Μαρινάκη, ασφαλώς πολύ πιο σοβαρά και σημαντικά από τις γελοιότητες που βάζει να γράφονται εναντίον μου. Όμως τα δυο χρόνια της συνεργασίας μας μου το απαγορεύει. Στη ζωή αυτή υπάρχουν αρχές που πρέπει να σεβόμαστε. Απλώς λυπάμαι ειλικρινά για τα χρόνια αυτά που χάθηκαν δίπλα σε ένα…άδειο μύδι σαν τον Βαγγέλη.

Κι αν κάνω αυτή την αναφορά είναι για να ενημερώσω τους συμπολίτες μου για το νέο σχέδιο που τίθεται σε εφαρμογή με στόχο την εξόντωσή μου. Αλλά θα πρέπει να καταλάβουν ότι άλλο λιμάνι ο Πειραιάς, άλλο ο Βόλος… άλλωστε καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται. Εγώ δεν θα κριθώ ούτε από τον Μαρινάκη, ούτε από τα «εργαλεία» που χρησιμοποιεί για να λασπώνει και να συκοφαντεί όσους δεν του είναι αρεστοί. Θα κριθώ από τις Βολιώτισσες και τους Βολιώτες, με τους οποίους έχω αναπτύξει μια έντιμη και ειλικρινή σχέση.

Πάντως όσοι σπεύδουν πρόθυμα να παίξουν το ρόλο του ανεμιστήρα που εκτοξεύει την λάσπη, να ξέρουν ότι μόλις τους χρησιμοποιήσει και τους ξεζουμίσει, θα τους πετάξει σαν στυμμένες λεμονόκουπες. Και τότε μόνοι τους θα κληθούν να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη, όπου ήδη έχω προσφύγει, και  να αντιμετωπίσουν τις νόμιμες συνέπειες για τα αίσχη και τις αθλιότητες που γράφουν και λένε…