Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024 02:53
Τοπικά

Αχ. Μπέος: Εξήγγειλαν έργα που δεν ήξεραν που είναι… – «Όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη» είπε για την Κολυνδρίνη






Καυστικός, μιλώντας την γλώσσα της αλήθειας που τόσο ενοχλεί τους εκπροσώπους του βρόμικου και αμαρτωλού κατεστημένου, ο αιρετός δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος στο περιθώριο των εγκαινίων της παιδικής χαράς, στον Άγιο Κωνσταντίνο, και ερωτηθείς από τους δημοσιογράφους για την εξαγγελία των έργων των κυκλοκών κόμβων και το παρασκήνιο που προηγήθηκε δήλωσε::

«Το πάνελ ήταν μια τραγωδία θα έλεγα εγώ. Άμα τους βλέπατε θα καταλαβαίνατε για ποιο λόγο αυτή η πόλη τόσα χρόνια δεν πήγαινε μπροστά. Γιατί κανείς δεν ενδιαφερόταν για την ανάπτυξη της πόλης παρά μόνο για την προσωπική τους προβολή. Αν τους ρωτούσατε δεν γνωρίζανε ποιο έργο είναι, ποιοι είναι οι κυκλικοί κόμβοι. Δυστυχώς δεν τους ρωτήσατε. Θα παίρνατε μια απάντηση βουβή. Όπως η κ. Κολυνδρίνη έχει μάθει: να πρωταγωνιστεί στον βουβό κινηματογράφο. Όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη.

Από εκεί και πέρα ο κ.Δέδες νομίζω είπε την αλήθεια. Και ποια ήταν αυτή; Ότι ήταν μια πρόταση, μια επιθυμία και μια συνεργασία με την Δημοτική Αρχή που δυστυχώς όμως άνθρωποι με μικρότητες, με κατάλοιπα και με κομματικές εξαρτήσεις τους επέβαλαν να μην έρθουν στον φυσικό τους χώρο να κάνουν τις δηλώσεις. Και ποιος ήταν αυτός; Το δημαρχείο. Τι άλλο να πω; Ντροπή.

Ο Δήμος Βόλου, η σημερινή Δημοτική Αρχή, δεν κοιτάει να πάρει κάποιο έπαθλο. Την ενδιαφέρουν τα έργα. Τα έργα σε όφελος της  πόλης. Και αφήνουμε στους άλλους τα κύπελλα. Εμείς κοιτάμε την ουσία. Και ο κόσμος θα μας κρίνει».