Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024 14:09
Τοπικά

Αχ Μπέος: Δεν θα σταματήσω να μάχομαι το συστηματάκι της διαπλοκής – Δριμεία δήλωση του Δημάρχου Βόλου, με αφορμή τη στάση Ευσαγγελέως!






Αναβλήθηκε για το μεσημέρι της Παρασκευής, στη μία, η εκδίκαση της υπόθεσης από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, στην οποία μετά από μήνυση της δημοσιογράφου, Κατερίνας Τασσοπούλου, κατηγορούμενος είναι ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, αντιμετωπίζει την κατηγορία της εξύβρισης και της συκοφαντικής δυσφήμισης, που φέρεται να την αποκάλεσε «δημοσιογραφική τσούλα».

Στο μεταξύ από το Δήμαρχο Βόλου, κ. Αχιλλέα Μπό, έγινε η ακόλουθη δήλωση:.

«Για άλλη μια φορά γίνομαι επιλεγμένος στόχος εισαγγελικού λειτουργού, αυτή τη φορά της κ. Σπυριδωνίδου, η εμπάθεια της οποίας στο πρόσωπό μου την οδήγησε στη παρ’ ολίγο διάπραξη μιας γκάφας ολκής, ξεχνώντας ότι λειτουργεί στην Ελλάδα, στη χώρα της Δημοκρατίας, και όχι στην Βόρειο Κορέα.

Όμως η παρουσία δικαστικών λειτουργών, με ήθος, αξιοπρέπεια και ακεραιότητα, απέτρεψαν τη μεγάλη γκάφα που θα διέπραττε η συγκεκριμένη εισαγγελική λειτουργός.

Είναι αδιανόητο στις 12.30 το μεσημέρι να παρουσιάζομαι αυτοβούλως στην Αστυνομία, ευθύς ως πληροφορούμαι ότι έχω μηνυθεί από τη Τασσοπούλου, που βέβαια έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει, αφού θεώρησε ότι θίγεται, όπως βέβαια έχω και εγώ δικαίωμα να προβαίνω σε κρίσεις, και μάλιστα αξιολογικές, και παρά ταύτα να θέλει να κρατηθώ μέχρι την επόμενη ημέρα γιατί – άκουσον, άκουσον – θεώρησε ότι στις 12. 50 το αυτόφωτο «έκλεισε»!

Επαναλαμβάνω ευτυχώς υπάρχουν δικαστικοί λειτουργοί με ήθος, κατάρτιση και ακεραιότητα και διόρθωσαν την γκάφα αυτή, και δεν εκτέθηκε συνολικά η Δικαιοσύνη

Ας συνειδητοποιήσουν όσοι μετέχουν σε αυτήν την οργανωμένη προσπάθειας ηθικής και προσωπικής μου εξόντωσης, ότι δεν θα σταματήσω τον αγώνα αν δεν εξαλειφθεί και η τελευταία εστία διαπλοκής σε αυτή την πόλη. Ο αγώνας μου είναι συνεχής και έντονος, όσο ο Θεός και ο κόσμος μου δίνουν δύναμη και κουράγιο προκειμένου να εξαφανιστεί αυτό το συστηματάκι από λίγους πολιτικούς απατεώνες, δημοσιογράφους, δικηγόρους και δικαστικούς λειτουργούς, που τόσα δεινά έχει σωρεύσει στην κοινωνία μας, όλα αυτά τα χρόνια.

Τέλος, κλείνοντας, θέλω να υπογραμμίσω ότι είναι αδιανόητο οι λίγοι και το άδικο να υπερισχύσουν των πολλών και του δικαίου».