Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024 14:08
Τοπικά

Αχ. Μπέος: Δεν θα ρωτήσω κανένα πως θα προσφέρω στον τόπο μου – Ας μη μιλάει η παρεούλα που χρέωνε στους πολίτες και τους καφέδες που έπινε






Με αφορμή της προσπάθειες από συγκεκριμένα ΜΜΕ που παίζουν ανοιχτά το παιχνίδι της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής, συκοφαντώντας και λασπολογώντας συστηματικά κατά της σημερινής Αρχής και που με χοντροκομμένα ψεύδη και παραπλανητικοί σχόλια επιχείρησαν και πάλι να μειώσουν τη σημασία της αποστολής του Δήμου στο Ροστόβ, καθώς οι «εκλεκτοί» τους δεν πήραν μέρος σε ένα ακόμα ταξίδι αναψυχής, με λεφτά των πολιτών, όπως ήταν εκείνα που οι ίδιοι διοργάνωναν, ο Αχιλλέας Μπέος εξέδωσε καυστική ανακοίνωση, με ιδιαίτερα αιχμηρό ύφος

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Με αφορμή διάφορα κακεντρεχή και μικρόψυχα σχόλια που διατυπώνονται από γνωστά δημοσιογραφικά σκουπίδια της πόλης, που δείχνουν ακριβώς ότι αποτελούν εργαλεία των πολιτικών απατεώνων που εκμεταλλεύονται την μιζέρια και την κακομοιριά τους, τους καλώ να τελειώνουν επιτέλους με αυτή την χιλιοχρησιμοποιημένη καραμέλα περί αντιποίησης Αρχής, καθώς έχουν φθάσει στα όρια της αηδίας.

Αντιποίηση Αρχής, και το καταλαβαίνει ο κάθε καλόπιστος και σοβαρός πολίτης, κάνει κάποιος όταν χρησιμοποιεί ένα τίτλο ή μια ιδιότητα που δεν έχει, προκειμένου να εξαπατήσει κάποιον ή να ιδιοποιηθεί πράγματα που δεν του ανήκουν. Ε λοιπόν είτε τους αρέσει, είτε όχι, εγώ είμαι, εκλεγμένος Δήμαρχος του Βόλου. Και θα είμαι μέχρι το 2019 και μετά, υγεία να έχουμε, θα κριθώ από τον κόσμο. Απλώς σήμερα βρίσκομαι σε προσωρινή αργία. Τουλάχιστον ας προσφύγουν σε επαρκέστερους νομικούς, να τους εξηγήσουν τα αυτονόητα και να μην εκτίθενται.

Εστω κι έτσι, όμως, δεν παύω να εργάζομαι για την πόλη μου και αυτό το σκοπό έχει η μετάβαση, με δικές μου δαπάνες, στο Ροστόβ, προκειμένου να διευκολύνω το άνοιγμα της μεγάλης εκεί αγοράς σε τοπικές επιχειρήσεις, χάρις στην προσωπική μου σχέση με τον ισχυρό επιχειρηματία της περιοχής, Ιβαν Σαββίδη.  Και εν τέλει επειδή ακριβώς το μόνο μου κίνητρο, ο μόνος σκοπός, που με οδήγησε να διεκδικήσω τη θέση του Δημάρχου, ήταν η προσφορά μου σε αυτό τον τόπο και τους ανθρώπους του, δεν πρόκειται να ρωτήσω κανένα με ποιο τρόπο θα το πράξω.

Και είναι γνωστό ότι ανάγκη προβολής και δημοσιότητας δεν έχω.

Σε αντίθεση βεβαίως με κάποιους άλλους, που οι γνωριμίες τους περιορίζονταν σε μια τοπική, κομματική παρεούλα, με μοναδική μέριμνα την τακτοποίηση των «αναγκών» των μελών της και που, όπως προκύπτει και από τα τιμολόγια του Δήμου, οι πολίτες πλήρωναν ακόμα και τους καφέδες τους.

Αντί, λοιπόν, να ασχολούνται με αυτές τις αηδίες, δηλητηριάζοντας το πολιτικό και κοινωνικό κλίμα, ας φροντίσουν, έστω και με αυτές τις ελάχιστες ικανότητες που έχουν να βοηθήσουν σε μια προσπάθεια αναδημιουργίας και αναγέννησης της πόλης μας. Τέρμα η κακομοιριά και η μιζέρια που οι πολιτικοί απατεώνες είχαν επιβάλλει (και αρκετοί επιχειρούν να συντηρήσουν) στο Βόλο, για να κρύβουν την ανικανότητά τους».