Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 18:52
Αθλητικά

Αχιλλέας Μπέος: “Μου είναι παντελώς αδιάφορες οι εκλογές της Football League”






Με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ο Δήμαρχος Βόλου κ. Αχιλλέας Μπέος ξεκαθάρισε ότι δεν έχει καμία εμπλοκή με τις επικείμενες εκλογές της FOOTBALL LEAGUE. Ο Αχιλλέας Μπέος μέσω Facebook τόνισε ότι θέμα των εκλογών της Football League του είναι παντελώς αδιάφορο καθώς μοναδικό του μέλημα και αποκλειστικός του στόχος είναι η ανάδειξη, προώθηση και επίλυση ζητημάτων που αφορούν την πόλη του Βόλου.

Αναλυτικά η δήλωση του Αχιλλέα Μπέου:

“Δυστυχώς για πολλοστή φορά γνωστοί πια σε όλους κύκλοι, που κινούνται από συγκεκριμένες δόλιες σκοπιμότητες, επιχειρούν να με εμπλέξουν σε μια ποδοσφαιρική – παραγοντική διαδικασία, αυτή τη φορά με τις επικείμενες εκλογές για την Football League.
Ξεκαθαρίζω, λοιπόν, ότι όλο αυτό το θέμα μου είναι παντελώς αδιάφορο και ουδεμία, συνεπώς, εμπλοκή έχω, καθώς μοναδικό μου μέλημα και αποκλειστικός μου στόχος είναι η ανάδειξη, προώθηση και επίλυση ζητημάτων που αφορούν την πόλη του Βόλου, την οποία έχω τη τιμή να υπηρετώ ως Δήμαρχος.
Σε κάθε περίπτωση εύχομαι καλή επιτυχία σε όσους διεκδικούν την προεδρία, για το καλό του ποδοσφαίρου που συνεχίζω να αγαπώ και να παρακολουθώ ως φίλαθλος και μόνο”.