Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024 15:10
Τοπικά

Αχιλλέας Μπέος: Θέλει ήθος και λεβεντιά να αναγνωρίζεις τις ευθύνες σου κι εμείς το κάνουμε






Μιλώντας τη γλώσσα της αλήθειας ο αιρετός Δήμαρχος του Βόλου σχολίασε στην προσωπική του σελίδα στο facebook, την εμετική και βρόμικη προσπάθεια να του επιρρίψουν ευθύνες για το σκάνδαλο με την υπεξαίρεση χρημάτων από το δημοτικό ταμερίο, που οι συνεργάτες του αποκάλυψαν! Και σημειώνει:

Με αφορμή τη συνήθη προσπάθεια των εργαλείων της διαπλοκής να διαστρεβλώσουν και να αλλοιώσουν τα όσα είπα στη σημερινή μου συνέντευξη στην TRT και το Σωτήρη Πολύζο, θέλω να ξεκαθαρίσω μερικά πράματα, όπως εγώ πάντα σταράτα και χωρίς μισόλογα κάνω.

Η αλήθεια είναι ότι ο υπάλληλος που υπέπεσε στο ατόπημα υπεξαιρώντας δημοτικό χρήμα, τοποθετήθηκε σε αυτή τη θέση από τη δική μας Δημοτική Αρχή, παράλληλα με πολλές άλλες μετακινήσεις και μεταθέσεις σε διάφορες θέσεις. Για το λόγο αυτό και αμέσως αναγνώρισα τη λάθος επιλογή, χωρίς προσπάθεια απόκρυψης και, κυρίως, μετάθεσης ευθυνών σε άλλους. Συνέβαινε, συμβαίνει και θα συμβαίνει πάντα.

Από το σημείο αυτό, όμως, μέχρι την προσπάθεια θλιβερών και κακόμοιρων δημοσιογραφίσκων να μου επιρρίψουν, με κουτοπονηριές και δολιότητες, ευθύνες για το γεγονός, υπάρχει πολύ μεγάλη απόσταση. Η μόνη δικαιολογία γι’ αυτά τα δημοσιογραφικά σκουπίδια, όπως ο Γ. Καρεκλίδης, είναι ότι δεν είχαν ποτέ το ήθος και τη λεβεντιά να αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους. Ούτε τις δικές τους, ούτε των αφεντικών τους, που τους τάιζαν. Πάντα έφταιγαν οι άλλοι. Και γι’ αυτό κατάντησαν την πόλη σε αυτό το σημείο. Γι αυτό και εμείς είμαστε διαφορετικοί, αφού υπηρετούμε άλλες αρχές και άλλα ιδεώδη…