Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024 13:26
Αθλητικά

Αχιλλέας Μπέος: “Η νέα ομάδα στο Βόλο θα γίνει και θα τη στηρίξω”






Τη βεβαιότητά του ότι η νέα ομάδα στο Βόλο θα γίνει, εξέφρασε ο Αχλλέας Μπέος στη χθεσινή του συνέντευξη.

«Η νέα ομάδα στο Βόλο θα γίνει σίγουρα. Είτε λέγεται Πύδνα, είτε Σεβαστή, είτε Αιγινιακός. Πριν από 5 μήνες ήρθαν στο γραφείο μου 3 επιχειρηματίες και μου είπαν πως το timing είναι καλό ώστε να δημιουργηθεί μια ομάδα στην πόλη. Εγώ τους πρότεινα να φέρουν μια ομάδα από την Β’ Εθνική και όχι από Γ’ Εθνική και μου είπαν πως ο λόγος που επιλέγουν να ξεκινήσουν από τη Γ’ Εθνική είναι γιατί θέλουν η ομάδα αυτή να αγαπηθεί από τους Βολιώτες και να ενώσουν ποδοσφαιρικά την πόλη. Χαρακτηριστικά μου ανέφεραν πως αν ανέβει η νέα ομάδα κατηγορία και δεν έχει αγαπηθεί από τον κόσμο του Βόλου θα φύγουν.

Από την πλευρά μου, τους εξέφρασα τη στήριξή μου στην προσπάθεια αυτή, γιατί την πιστεύω, αλλά τους είχα τονίσει πως είμαι σύμφωνος με μία προϋπόθεση. Να μην υπάρχει Ολυμπιακός ή Νίκη στην Β’ Εθνική.

Από αυτά που γνωρίζω, η νέα ομάδα δεν θα αγωνίζεται ούτε στο ΕΑΚ, ούτε στο Πανθεσσαλικό, ενώ την πρώτη χρονιά δεν θα βγάζουν εισιτήρια και στο γήπεδο θα μπαίνουν μόνο παιδιά κάτω των 12 ετών και μόνο όσοι έχουν κάρτες μέλους όπου θα μπαίνουν δωρεάν. Το μπάτζετ για την πρώτη χρονιά είναι εξασφαλισμένο.

Εύχομαι μία ομάδα από τον Βόλο να βρεθεί στην Β’ Εθνική. Εύχομαι να είναι ο Ολυμπιακός αλλά είμαι σίγουρος πως με τον Μποτσιβάλη ,τον Τσιμπανάκο και τον Τσιτσιρίγκο δεν πάνε ούτε μέχρι τα Λεχώνια. Καλή επιτυχία στη Νίκη και στο Ολυμπιακό αλλά εγώ θα στηρίξω την νέα ομάδα. Πάνε αυτές οι εποχές. Ο κόσμος βαρέθηκε την μιζέρια».