Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 19:10
Αθλητικά

Αχιλλέας Μπέος: “Αρκετά πήρατε από το ποδόσφαιρο κ. Μαρινάκη”






Με αφορμή την σημερνή ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε στον ArenaFm 89.4 με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Ο Δήμαρχος Βόλου αναφέρθηκε στον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη, στον τελικού κυπέλλου, που όπως είπε, ήθελε το κύπελλο να το πάρει η ΑΕΚ, ενώ μίλησε και για τον Βαγγέλη Μαρινάκη με φοβερές ατάκες.

Όσα είπε στον ArenaFM 89.4 o Αχιλλέας Μπέος:

«Για να το ξεκαθαρίσουμε, ο αιρετός δήμαρχος Βόλου που εξελέγχει κάτω από δημοκρατικές διαδικασίες αυτών των εκλογών, είναι ο Αχιλλέας ο Μπέος, οποίος για έναν τελείως αντισυνταγματικό νόμο, τον οποίο τον σέβομαι, τίθεμαι προσωρινά σε αργία, χωρίς να έχω δικαστεί. Αυτός είναι ο νόμος, όταν οι βουλευτές, αυτά τα… μπουμπούκια, πηγαίνουν στην Ελληνική βουλή για να λύσουν τα προβλήματα του λαού και της χώρας και αυτοί νομοθετούνε, φωτογραφίζοντας νόμους για αρεστούς ή μη ανθρώπους, αυτά συμβαίνουν».

Για τον Ιβάν Σαββίδη και τα 73 εκ. ευρώ που έχει βάλει και για τους Πόντιους: «Οι Πόντιοι είναι ένας περήφανος λαός, τους έχω ζήσει, περήφανοι για την καταγωγή τους, περήφανοι που είναι Έλληνες. Δεν μπορεί κανείς να πει τίποτα για τους Πόντιους.

Ο κ.Σαββίδης έχει μια διαφορετική νοοτροπία που δυστυχώς δεν κάνει για αυτή την Ελλάδα και έχει τεράστια ευθύνη για την επιλογή των συνεργατών του. Από εκεί και πέρα είναι ένας άνθρωπος που έχει βάλει λεφτά, θέλει κάτι καλύτερο και εγώ θα του δώσω συγχαρητήρια για κάποιες αποφάσεις που έχει πάρει, όπως αυτή, που δεν κατέβηκε στον δεύτερο αγώνα του κυπέλλου. Δείχνει ότι έχει πολλά κιλά ο άνθρωπος, το λέει η ψυχή του. Εγώ αν ήμουν στην θέση του θα είχα πάρει το πρωτάθλημα πέρσι με τον ΠΑΟΚ. Θα άφηνα τον Άγγελο να κάνει την δουλειά του σαν προπονητής και τίποτα άλλο. Σαν διαφορά δυναμικότητας το έχασε δίκαια αλλά όταν χρειάστηκε η διοίκηση να πάρει θέση, να πάρει πρωτοβουλίες και να κάνει πράγματα, οι συνεργάτες του κ.Σαββίδη δεν έκαναν τίποτα, δεν προστάτευσαν την ομάδα».

Για το πώς κέρδισε η ΑΕΚ τον Ολυμπιακό δυο φορές φέτος: «Ήθελα να πάρει το κύπελλο η ΑΕΚ, για συναισθηματικούς λόγους, όχι ότι είμαι ΑΕΚ, αλλά όταν κάποιος μονοπωλεί, θέλεις μια αλλαγή. Σαν ομάδα πίστευα ότι ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλύτερος, αλλά αυτό που μου διέφευγε ήταν ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού ένα μήνα τώρα, ήταν στα κλαμπ κάθε βράδυ. Είχε βγει εκτός ρυθμού αφού δεν είχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις. Το εκμεταλλεύτηκε η ΑΕΚ, το ήθελε πιο πολύ και το πήρε. Είχε και πολύ καλή διαιτησία το παιχνίδι».

Για του ανάρτηση του ίδιου περί… Μαρινάκη στον τελικό κυπέλλου: «Μιλάει ένας άνθρωπος που έχει βιώσει την αδικία, και με τον Βαγγέλη τον Μαρινάκη είμαστε φίλοι και δεν θέλω να πάθει κανένα κακό, αλλά δεν μπορώ να βλέπω τέτοια πράγματα. Όταν εγώ πήγα για πρώτη φορά να δω αγώνα, βγαίνοντας από την φυλακή και έχοντας περιοριστικούς όρους , ρώτησα 10 δικηγόρους για να πάω. Όταν όμως έχεις απαγόρευση να κάνεις κάποια πράγματα και έχεις απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο, δεν μπορείς να γράφεις στα παλιά του τα παπούτσια στην δικαιοσύνη. Με ποια ιδιότητα πάει να χαιρετήσει τους διαιτητές, ποιος είναι; Υπάρχει δικαιοσύνη; Και που υπάρχει, στους αδύναμους; Είναι ντροπή! Αλλά ο Γκιρτζίκης είναι υπάλληλος του Μαρινάκη, κανονικός υπάλληλος. Αν δεν αλλάξει αυτή η κατάσταση στην ΕΠΟ, αυτοί που θα στηρίξουν τον Γκιρτζίκη και όλους αυτούς, οι πρόεδροι των Ενώσεων που θα ψηφίσουνε αυτούς, δεν πρέπει να τριγυρνάνε στις πόλεις τους. Έχουν κάνει τόσο κακό στο ποδόσφαιρο».

Για την φιέστα του Ολυμπιακού: «Βγήκε ο Μαρινάκης στην φιέστα και είπα τα επόμενα 15 χρόνια θα τα πάρω όλα, ε τώρα ας πάρει… αυτά της ΑΕΚ και βλέπουμε. Γιατί του χρόνου θα είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα. Θα ξυπνήσει και ο ΠΑΟΚ, και θα βοηθήσουμε όλοι για να ξυπνήσει. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, αρκετά πήρατε από το ποδόσφαιρο κύριε Μαρινάκη, δώστε και κάτι».