Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 14:41
Τοπικά

Αχιλλέας Μπέος: “Αν η Δικαιοσύνη είχε πρόσωπο θα έπρεπε να είχε κοκκινίσει”






Με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Αχιλλέας Μπέος επιτέθηκε τόσο στον Βαγγέλη Μαρινάκη υποστηρίζοντας ότι κάνει επίδειξη δύναμη, όσο και στην Ελληνική Δικαιοσύνη που όπως υπογραμμίζει εξακολουθεί να λειτουργεί με δύο μέτρα και δύο σταθμά. Aφορμή, τα όλα όσα συνέβησαν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και την είσοδο του Βαγγέλη Μαρινάκη στον αγωνιστικό χώρο.

Μάλιστα ο Αχιλλέας Μπέος, κλείνει την ανάρτησή του, με τη φράση: “Αν η δικαιοσύνη είχε πρόσωπο θα έπρεπε να είχε κοκκινίσει”

 

Αναλυτικά η ανάρτηση του Αχιλλέα Μπέου στο Facebook:

 

“Παρακολουθώντας τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος αισθάνθηκα ντροπή για την εικόνα που αντίκρισα.           

Αλήθεια με ποια ιδιότητα και με ποιον τρόπο ο κ. Μαρινάκης εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο, χαιρέτισε διαιτητές και παίχτες συνοδευόμενος από τον υπάλληλό του Πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Γκιρτζίκη; Αλήθεια τόσο προκλητικά αδιαφορεί για διατάξεις νόμου και δικαστικές αποφάσεις;

Ως ο τελευταίος Έλληνας πολίτης αρνούμαι να δεχτώ ότι υπάρχουν πολίτες δύο ταχυτήτων απέναντι στο Νόμο και τη Δικαιοσύνη.

Αλήθεια εσείς οι δικαστικοί λειτουργοί δεν βλέπετε ότι προκλητικά κάνει επίδειξη δύναμης απέναντι στην Ελληνική Δικαιοσύνη; Αλήθεια άραγε υπάρχει δικαιοσύνη και αν υπάρχει που εφαρμόζεται; Στη διατήρηση των δικών μου περιοριστικών όρων επί πέντε συναπτά έτη που στερούν από το λαό του Βόλου τον εκλεγμένο δήμαρχο τους;

Ας σταθεί επιτέλους η δικαιοσύνη στο ύψος των περιστάσεων και ας γίνει τυφλή όπως οφείλει απέναντι σε πρόσωπα.

Λυπάμαι αλλά αν η δικαιοσύνη είχε πρόσωπο θα έπρεπε να είχε κοκκινίσει”.