Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024 16:45
Αθλητικά

“Αφεντικό” ο Βόλος Ν.Π.Σ. και κόντρα στον ΠΑΟΚ






Ούτε ο ΠΑΟΚ κατάφερε να σταματήσει τον Βόλο Ν.Π.Σ.

Η ομάδα του Χουάν Φεράντο επικράτησε με 4-2 του “δικεφάλου του Βορρά” και αν μη τι άλλο έδειξε ότι θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Παρουσία περίπου 2.500 φίλων του ποδοσφαίρου, ο Βόλος Ν.Π.Σ. άνοιξε το σκορ στο 13ο λεπτό με τακουνάκι του Ηλιόπουλου, ενώ στο 18ο λεπτό ο Πίτου Γκαρσία με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 2-0.

Ο ΠΑΟΚ μείωσε στο 20ο λεπτό με τον Ελ Καντουρί, ενώ στο 34ο ο Μάντζης εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας του ΠΑΟΚ και ψύχραιμο πλασέ έκανε το 3-1.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ μείωσε σε 3-2 με τον Γκαρκαλατσίδη, ενώ το τελικό 4-2 σημείωσε ο Δεμηρτζόγλου στο 90ο λεπτό.

Σημειώνεται ότι ο αγώνας είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς όλα τα έσοδα διατέθηκαν στο Ορφανοτροφείο Βόλου, στην ΕΛΕΠΑΠ και στο σύλλογο ΦΛΟΓΑ.

ΝΠΣ Βόλος (Χουάν Φεράντο): Πατσιογιώργος, Ντεντάκης, Καλαμίδας (53′ Δημηνάς), Ηλιάδης, Δημόπουλος, Πιαστόπουλος, Πέντα (70ο Μηλιώτης), Καμπαγιέρο (66′ Κυπαρίσσης), Μάντζης (63′ Δεμηρτζόγλου), Πίτου Γκαρσία, Ηλιόπουλος (75′ Μελισσόπουλος).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης (46′ Σιαμπάνης), Λέοβατς (46′ Λεβέκ), Κωνσταντινίδης, Μαλεζάς (46′ Βαρέλα), Πούγγουρας, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Ελ Καντουρί (66′ Δημητριάδης), Χατζηστραβός (46′ Κάτσε), Πέλκας, Σταθόπουλος (50′ Γκαργκαλατζίδης).