Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 09:01
LIFE

Αυτό θα είναι το τελευταίο γυμνό «κουνελάκι» στην ιστορία του «Playboy»






Το Playboy αποκάλυψε το μοντέλο που θα ποζάρει γυμνό για τελευταία φορά για χάρη του περιοδικού, κλείνοντας έναν κύκλο 60 ετών κυκλοφορίας με αμέτρητες καυτές φωτογραφίσεις για το περιοδικό.

Πρόκειται για την 26χρονη καλλονή, Kristy Garett, που επιλέχτηκε να ποζάρει για την τελευταία γυμνή φωτογράφιση στο τεύχος Ιανουαρίου/Φεβρουαρίου 2016.

Το περιοδικό θα αφιερώσει στο καλλίγραμμο σώμα της Garett συνολικά 12 σελίδες, γεγονός που έχει ενθουσιάσει το νεαρό μοντέλο. «Είμαι τόσο περήφανη για αυτή τη φωτογράφιση στο Playboy. Aυτό είναι ιστορία», είπε η 26χρονη στη New York Daily News. Kαι συνέχισε: «Αυτή είναι μία τεράστια συμφωνία. Το να είμαι το τελευταίο γυμνό κουνελάκι με κάνει να κλαίω και να αισθάνομαι πολύ χαρούμενη!».

  Αυτό θα είναι το τελευταίο γυμνό «κουνελάκι» στην ιστορία του «Playboy»1

Η Garret από τη Γεωργία, μιλάει έξι γλώσσες και ελπίζει μετά από αυτή την φωτογράφιση να μείνει μόνιμα στο Λος Άντζελες. «Το Playboy είναι κλασική αμερικανική ιστορία και εγώ θέλω να είμαι κομμάτι αυτής», είπε η 26χρονη.

Από τον Μάρτιο, το Playboy αλλάζει χαρακτήρα και σταματά να δημοσιεύει φωτογραφίες γυμνών γυναικών. Οι ιθύνοντες του θρυλικού περιοδικού ανέφεραν ότι η πρόσβαση του κοινού στο Internet έχει πλέον κάνει το γυμνό ξεπερασμένο και ότι τα πορνογραφικά περιοδικά δεν είναι εμπορικά βιώσιμα.

Το πρώτο εξώφυλλο του περιοδικού, τον Δεκέμβριο του 1953, φιλοξένησε την «αιώνια σεξοβόμβα» Marilyn Monroe.