Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024 07:06
ΘεσσαλίαΛάρισα

Αυτό είναι το 25χρονο μοντέλο από τη Θεσσαλονίκη που συνελήφθη για πορνεία στη Λάρισα (pics)






Η 25χρονη Θεσσαλονικιά που συνελήφθη πριν από δύο ημέρες στη Λάρισα για παράβαση του νόμου περί εκδιδόμενων προσώπων είναι γνωστή στην κοσμική Θεσσαλονίκη.

Άνθρωποι που την γνωρίζουν καλά την περιγράφουν ως ένα χαμογελαστό και ευγενικό κορίτσι που είναι πάντα ευδιάθετο και παιχνιδιάρικο. Είχε πάρει μέρος σε τηλεοπτική εκπομπή με θέμα την αγάπη σε τηλεοπτικό σταθμό πανελλαδικής εμβέλειας.

H νεαρή καλλονή το 2016 απέσπασε διάκριση σε πανελλήνιο διαγωνισμό ομορφιάς. Είναι γεννημένη το 1993 και έχει ύψος 1,83 m. Σπουδάζει τεχνολόγος γεωπόνος στο Αλεξάνδρειο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης.

Η σύλληψη της 24χρονης

Αστυνομικός της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας υποδύθηκε τον πελάτη και έκλεισε ραντεβού για ερωτική συνεύρεση με την 25χρονη. Υπεύθυνη για τα ραντεβού του μοντέλου ήταν μια 44χρονη η οποία επίσης συνελήφθη από τις αρχές.

Οι δύο γυναίκες ακινητοποιήθηκαν μετά την καταβολή του χρηματικού ποσού των 450 ευρώ και το οποίο ήταν προσημειωμένο. Το προαναφερόμενο χρηματικό ποσό κατασχέθηκε, ενώ από την κατοχή της 44χρονης δεσμεύτηκε ένα κινητό τηλέφωνο, που χρησιμοποιούσε για την παράνομη δραστηριότητά της.

Σε βάρος της 44χρονης σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της μαστροπείας ενώ σε βάρος της 25χρονης δικογραφία πταισματικού χαρακτήρα, για παράβαση του νόμου περί εκδιδομένων προσώπων.

Δείτε αποκαλυπτικές φωτογραφίες της 25χρονης:

Πηγή: thestival.gr