Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 13:01
Άλλες Ειδήσεις

Αυτός ο τύπος άντρα φέρνει ευκολότερα τις γυναίκες σε οργασμό -Τι έδειξε έρευνα






Ο γυναικείος οργασμός είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο, με δεκάδες άρθρα να προσπαθούν να ξεκλειδώσουν τα μυστικά του και να δίνουν οδηγίες για την επίτευξή του.

Αυτή τη φορά, ερευνητές του Πανεπιστημίου Ολμπανι ζήτησαν από ετερόφυλες γυναίκες να μιλήσουν για τις σχέσεις τους, τους οργασμούς τους αλλά και την ικανότητα των συντρόφων τους να τις κάνουν να ολοκληρώσουν.

Οι απαντήσεις που πήραν, δεν εξέπληξαν καθόλου τους ερευνητές.

Σύμφωνα με την μελέτη, οι γυναίκες είναι πιο πιθανό να έρθουν σε κορύφωση, όταν ο σύντροφός τους είναι πλούσιος, ελκυστικός και έχει και αυτοπεποίθηση. Η ένταση των οργασμών, δε, είναι εντονότερη, όταν βρίσκουν το ταίρι τους όμορφο. Ενας ακόμη δείκτης σεξουαλικής ικανοποίησης είναι οι φαρδιοί ώμοι.

«Η ένταση του οργασμού σχετίζεται με τον τρόπο που έλκονται οι γυναίκες από τους συντρόφους τους, πόσες φορές έκαναν σεξ την εβδομάδα αλλά και τις βαθμολογίες για την σεξουαλική τους ικανοποίηση», σημειώνουν οι ερευνητές.

Παράλληλα, η έρευνα έδειξε πως οι γυναίκες έκαναν περισσότερο σεξ με άντρες που ήταν αστείοι.

«Η αίσθηση του χιούμορ από την πλευρά του συντρόφου, και όχι μόνο η αυτοπεποίθηση και το εισόδημα, προέβλεψε την τάση των γυναικών για το πόσο συχνά κάνουν σεξ και έρχονται σε οργασμό σε σύγκριση με άλλους συντρόφους», προσθέτουν.

 

 

Πηγή: bovary.gr