Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 16:59
Ελλάδα

Αυτός είναι ο 56χρονος που ασελγούσε στην 9χρονη κόρη του γείτονά του!






Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 56χρονου ομογενή, ο οποίος συνελήφθη στις 25 Νοεμβρίου από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για πορνογραφία ανηλίκων και αποπλάνηση παιδιών, φερόμενος μάλιστα να ασελγεί κατά την τελευταία διετία στο 9χρονο κοριτσάκι του γείτονά του!

Πρόκειται για τον ΣΕΡΑΣΙΔΗ Αρσένιο του Βλαδίμηρου και της Αικατερίνης, γεν. 02-12-1959 στη Γεωργία.

viastis

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έως 02-01-2016, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης , στο τηλέφωνο 2310-388456. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της συνομιλίας.

Η ανατριχιαστική υπόθεση

Ο 56χρονος φέρεται να έκανε κατ’ επανάληψη ασελγείς πράξεις σε βάρος του ανήλικου κοριτσιού, ενώ ταυτόχρονα κατείχε εκατοντάδες ψηφιακά αρχεία παιδικής πορνογραφίας. Σε έρευνα που είχε γίνει στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ψηφιακά αρχεία με βιντεοσκοπημένο και φωτογραφικό υλικό, που απεικονίζει τον συλληφθέντα να ασελγεί σε βάρος της ανήλικης, καθώς και γυμνές φωτογραφίες του 9χρονου κοριτσιού. Επίσης, βρέθηκαν εκατοντάδες βίντεο και φωτογραφίες με σκληρό υλικό πορνογραφίας ανηλίκων.

Παράλληλα, εντοπίσθηκε βιντεοληπτικό και φωτογραφικό υλικό παιδιών διαφόρων ηλικιών σε παιδική χαρά, καθώς και ανυποψίαστων γυναικών σε δημόσιους χώρους και εντός αστικών συγκοινωνιών.

Αργότερα μάλιστα αποκαλύφθηκε ότι ο 56χρονος που εργαζόταν ως τεχνικός στην ΕΡΤ3, ε

ίχε τοποθετήσει κάμερες στις… τουαλέτες

του κτιρίου!