Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024 17:07
Αθλητικά

Αυτός είναι ο Βόλος της νέας αγωνιστικής περιόδου






Μία ημέρα απέμεινε μέχρι την πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ Βόλος (Δευτέρα 7.30 μ.μ. – γήπεδο Νεάπολης) και τα περισσότερα κομμάτια του παζλ του «κυανέρυθρου» ρόστερ έχουν συμπληρωθεί.

Οι μεταγραφές

Μέχρι στιγμής έχουν αποκτηθεί έξι ποδοσφαιριστές, ενώ άμεσα πιθανότητα θα ανακοινωθεί η απόκτηση δύο ακόμα ποδοσφαιριστών. Συγκεκριμένα έχουν αποκτηθεί ο Καμερουνέζος Ζακ Αλμέρτο Ενγκουέμ (αμυντικός μέσος), ο Αργεντίνος Λόπες Γκαρσία (επιτελικός μέσος) και οι Ελληνες Βασίλης Τουλίκας (ακραίος αμυντικός), Αλμπέρτος Ρούσσος (κεντρικός αμυντικός), Βλάσσης Ανδρικόπουλος (ακραίος αμυντικός) και Λυμπέρης Στεργίδης (μέσος).

Στην αυριανή «πρώτη» είναι πιθανό να βρίσκονται και οι Φώτης Καραγκιολίδης και Κονσταντίν Καρρίκι, οι οποίοι βρίσκονται μία ανάσα από τη συμφωνία με τους διοικούντες την ΠΑΕ Βόλος.

Οι ανανεώσεις

Στις 6+2 μεταγραφές, προσθέστε και τους 17 ποδοσφαιριστές που έχουν ήδη ανανεώσει με την ΠΑΕ Βόλο και θα συνεχίσουν να φορούν την «κυανέρυθρη» φανέλα της ΠΑΕ Βόλος. Συγκεκριμένα, από την περσινή ομάδα που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια και κέρδισε με άνεση την άνοδο στη Football League, παρέμειναν οι δύο τερματοφύλακες Μπουργάνης και Κραβαρίτης, οι αμυντικοί Ντεντάκης, Γκαλίτσιος, Δημόπουλος, Ουνγιαλίδης, Καλαμίδας, Παπαδόπουλος, οι μέσοι Καμπαγιέρο, Διμηνάς, Πέντα, Γκαρσία, Σαλαμούρας, Μηλιώτης και οι επιθετικοί Ηλιόπουλος, Δεμηρτζόγλου και Μάντζης.

Διορθωτικές κινήσεις

Με αυτούς τους 25 παίκτες αναμένεται να ξεκινήσει ο Βόλος την πορεία του στο νέο πρωτάθλημα, ωστόσο θεωρείται βέβαιο ότι μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου θα γίνουν διορθωτικές κινήσεις, εφόσον το κρίνει ο προπονητής.

Ο Χουάν Φεράντο θα έχει την ευκαιρία κατά τη διάρκεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας να διαπιστώσει τυχόν κενά, τα οποία και θα καλύψει η διοίκηση με την απόκτηση κι άλλων ποδοσφαιριστών.

Σε κάθε περίπτωση, το σίγουρο είναι ότι ο Βόλος και τη νέα αγωνιστική περίοδο θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα.