Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 00:25
Άλλες Ειδήσεις

Αυτή η τσάντα είναι η ακριβότερη του Louis Vuitton: Πωλείται αντί 52.000 ευρώ (photos)






Μπορεί η τσάντα Birkin της Hermès να θεωρείται η ακριβότερη στον κόσμο, αλλά πλέον βρίσκει ανταγωνισμό… Η Louis Vuitton μόλις λάνσαρε τη νέα της τσάντα αξίας 52.000 ευρώ.

Πρόκειται για μια τσάντα από δέρμα αλιγάτορα, η οποία πωλείται έναντι του εξωφρενικού ποσού των 52.000 ευρώ, ακριβότερα δηλαδή από ένα αμάξι πολυτελείας ή μια κρουαζιέρα σε ολόκληρο τον κόσμο!

Το όνομά της «City Steamer»! Η nude χρώματος τσάντα είναι φτιαγμένη από δέρμα αλιγάτορα, στο εσωτερικό της είναι επενδυμένη από δέρμα αγελάδας και έχει ένα μικρό χρυσό λουκετάκι με χαραγμένα τα αρχικά του διάσημου γαλλικού οίκου. Φυσικά στο εσωτερικό της έχει πολλές θήκες, ενώ μπορεί να την κρατήσεις στο χέρι, να την κρεμάσεις στον ώμο, ακόμη και να την περάσεις χιαστή στον κορμό σου. Από άποψη σχεδίου θα μπορούσαμε να πούμε ότι θυμίζει πολύ τις θρυλικές τσάντες του Hermès…

Πάντως, όσο εξωπραγματική και να φαίνεται η τιμή της LV, δεν είναι η ακριβότερη τσάντα στον κόσμο. Η Birkin της Hermès μπορεί να φθάσει να κοστίζει ακόμη και 94.500 ευρώ, ανάλογα με την παραγγελία!

Εκτός της Hermès τσάντες που πωλούνται αντί εξωφρενικών τιμών βγάζουν και άλλοι οίκοι και φίρμες. Οι αδελφές Ολσεν το 2011 έβγαλαν στην αγορά τη τσάντα πλάτης  The Row, η οποία είναι ακόμη διαθέσιμη σε κάποια ράφια καταστημάτων, και η οποία πωλείται ούτε λίγο ούτε πολύ αντί 36.800 ευρώ. Μάλιστα, έκαναν και μια ειδική έκδοση της εν λόγω τσάντας, σε συνεργασία με τον Damien Hirst και κάποια σχέδια της The Row έφθασαν να πωλούνται ακόμη και αντί 52.000 ευρώ!

H τσάντα The Row των αδελφών Ολσεν

Και η αλά Damien Hirst εκδοχή της που φθάνει να κοστίζει 55.000 δολάρια

Αλλά και ο οίκος Fendi έχει τη δική του τσάντα από δέρμα αλιγάτορα, τη 3Jours, η οποία πωλείται αντί 32.000 ευρώ. Κατά 500 ευρώ λιγότερα πωλείται η Sac De Jour του Saint Laurent. Ακόμη και ο Valentino λάνσαρε τη δική του τσάντα από  δέρμα αλιγάτορα, τη Satchel, η οποία πωλείται αντί 28.300 ευρώ.

Η 3Jours Alligator Shopper του Fendi

H Sac De Jour του Saint Laurent

Η Tricolor Crocodile Satchel του Valentino

Ο οίκος Bottega Veneta έχει τη δική του Edoardo Soft Crocodile Fume Roma Bag η οποία πωλείται αντί 28.000 ευρώ, ενώ τσάντα από δέρμα αλιγάτορα βρίσκει κανείς και τον Ralph Lauren  αντί 28.000 ευρώ, επίσης. Πιο… οικονομική είναι η τσάντα του οίκου Gucci. Η Jackie Bucket Bag φθάνει να κοστίζει 20.800 ευρώ.

H τσάντα από δέρμα αλιγάτορα του οίκου Bottega Veneta

Και η εκδοχή του Ralph Lauren

 

Η πιο… οικονομική τσάντα από δέρμα αλιγάτορα από τον οίκο Gucci

Πηγή: iefimerida.gr