Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 14:44
Άλλες Ειδήσεις

Αυτά που θέλουν οι γυναίκες!






Οι περισσότερες γυναίκες δεν μένουν στην εξωτερική εμφάνιση ενός άντρα, αλλά ψάχνουν να βρουν άλλα χαρακτηριστικά που έχουν σχέση με τη συμπεριφορά του.

Το να βγάζει ο άντρας εμπιστοσύνη είναι ζωτικής σημασίας. Όταν είναι βέβαιος για τον εαυτό του κάνει μια γυναίκα να αισθάνεται ασφαλής δίπλα του. Αυτό δεν αφορά μόνο τον τρόπο που συμπεριφέρεστε στους άλλους, αλλά και ο τρόπος που παρουσιάζετε τον εαυτό σας τόσο στο δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό βίο.

Σε έναν κόσμο στον οποίο η εξαπάτηση είναι πλέον ένα πολύ συχνό φαινόμενο σε όλα τα είδη σχέσεων (φιλική, επαγγελματική), ο σύντροφος που επιθυμεί μια γυναίκα δίπλα της είναι καλό να είναι πιστός. Οι γυναίκες συνήθως κάνουν σχέση με την πρόθεση του να είναι σε αυτή για μεγάλο χρονικό διάστημα. Θέλουν να ξέρουν ότι ο σύντροφός τους θέλει την ίδια δέσμευση. Αποδείξτε από την αρχή ότι είστε πιστοί και το ίδιο θα κάνει κι αυτή.

Οι άνδρες συνήθως δεν έχουν πρόβλημα κάνοντας δεσμεύσεις για μια γυναίκα, το ζήτημα είναι συνήθως με το τι γίνεται μετά. Οι γυναίκες θέλουν έναν άνθρωπο που θα κρατήσει την υπόσχεση του και θα είναι αξιόπιστος, ακόμα κι αν είναι κάτι τόσο απλό όσο ένα δείπνο ή μια απόδραση το Σαββατοκύριακο.

Είναι αλήθεια ότι οι γυναίκες αγαπούν τον ενθουσιασμό, ειδικά σε μια νέα σχέση και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να κρατήσει τον ενθουσιασμό στη ζωή από το να είσαι λίγο μυστικοπαθής. Υπάρχει μια τεράστια διαφορά μεταξύ του να είναι κάποιος ελαφρώς απρόβλεπτος με το να είναι απόμακρος. Πάντα σε μια σχέση είναι ωραίο να υπάρχει το στοιχείο του μυστηριώδες με απλά πράγματα, όπως ένα ταξίδι το Σαββατοκύριακο ή ένα δωράκι έκπληξη.

man-woman640

Υπάρχουν δύο διαφορετικοί τύποι της γενναιοδωρίας και οι δύο είναι απίστευτα επιθυμητοί στο αντίθετο φύλο. Ο πρώτος είναι να είσαι γενναιόδωρος σε σχέση με τα υπάρχοντά σου, δηλαδή το να κάνεις δωρεές σε φιλανθρωπικά ιδρύματα ή να βοηθάς εκείνους που έχουν ανάγκη. Ο δεύτερος σχετίζεται με τον χρόνο. Ο ελεύθερος χρόνος που μοιράζεσαι με αγαπημένους σου ανθρώπους που νιώθουν την ανάγκη να σου μιλήσουν. Και οι δύο παραπάνω πράξεις μετρούν πολύ για το πώς βλέπει μία γυναίκα ένα άντρα.

Φυσικά και κάθε γυναίκα θέλει έναν ευγενικό άντρα. Η ευγένεια σταθερά κατατάσσεται ως ένα από τα καλύτερα και πιο σέξι χαρακτηριστικά ένας ανθρώπου που μπορεί να έχει.

Εννοείται πως τους αρέσει ο άντρας που θα τους δώσει μια ματιά σε έναν άλλο κόσμο και θα τους «διδάξει» κάτι. Διδάξτε τους κάτι που δεν ξέρουν για ένα θέμα που είστε παθιασμένοι. Φυσικά, υπάρχει μια λεπτή γραμμή μεταξύ αυτού και της βαρετής συζήτησης με λεπτομέρειες και ορολογίες.

Το γέλιο είναι από τα πιο βασικά χαρακτηριστικά που παρατηρεί μία γυναίκα. Θέλουν έναν άνθρωπο που μπορεί να τους κάνει να γελάσουν, ή τουλάχιστον να τους δείξουμε το χιούμορ ακόμα και την πιο δυσάρεστη κατάσταση. Να είστε σίγουροι ότι αν διατηρείτε το γέλιο θα εξακολουθείτε να είστε επιθυμητή για εκείνη.

Αυτά όλα κι όλα είναι τα κύρια πράγματα που θέλει μια γυναίκα. Δεν είναι και τόσα πολλά ούτε τόσο δύσκολα…

 

 

Πηγή: newsauto.gr