Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 15:36
ΕλλάδαΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αυτά είναι τα sms που έστειλε ο Καμμένος στον Νικολόπουλο – «Δεν τον απείλησα», λέει






Απάντηση στον Νίκο Νικολόπουλο που τον κατηγορεί ότι τον εκβίασε και τον απείλησε, έδωσε ο Πάνος Καμμένος δίνοντας στη δημοσιότητα τα sms που αντάλλαξαν.

Οπως προκύπτει από τα sms που έδωσε στη δημοσιότητα ο κ. Καμμένος, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, προειδοποίησε τον κ. Νικολόπουλο, πως θα αποκαλύψει στη Βουλή ότι στα site που έχει ο βουλευτής Αχαΐας, παίρνουν κρατική διαφήμιση.

Στην ανάρτηση στο twitter ο κ.Καμμένος έγραψε: «Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ @PanosKammenos δίνει στη δημοσιότητα τα μηνύματα που επικαλείται ο κ. Νίκος Νικολόπουλος ώστε να αποκαλυφθεί το μέγεθος της γελοιότητας του υποτιθέμενου εκβιασμού».

  • Καμμένος: Για να μην στεναχωρηθείς το απόγευμα θα σου βγάλω όλα τα σάιτ από το γραφείο σου με κρατικές διαφημίσεις και τα άλλα με τον Παπά.
  • Νικολόπουλος: Εκβιασμός; Ολα στο φως!!!
  • Καμμένος: Καθόλου απλώς τώρα εξηγούνται όλα Νικολάκη μου.

Η ανακοίνωση των ΑΝΕΛ

Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Πάνος Καμμένος δίνει στη δημοσιότητα τα μηνύματα που επικαλείται ο κ. Νίκος Νικολόπουλος ώστε να αποκαλυφθεί το μέγεθος της γελοιότητας του υποτιθέμενου εκβιασμού.

Σημειώνεται οτι νωρίτερα ο Νίκος Νικολόπουλος κατέθεσε μήνυση στην ΓΑΔΑ εναντίον του Πάνου Καμμένου λέγοντας ότι δέχεται απειλές από τον Πρόεδρο των ΑΝΕΛ μέσω sms.

Ο Πάνος Καμμένος σήκωσε το γάντι και απάντησε στον ανεξάρτητο βουλευτή, λέγοντας πως δεν απείλησα ποτέ τον Νικολόπουλο. «Το μόνο που έκανα ήταν ότι τον πήρα τηλέφωνο και του είπα ότι θα αποκαλύψω στη Βουλή πως στα site που έχει παίρνει κονδύλια από κρατική διαφήμιση» είπε ο πρώην υπουργός Αμυνας.

Μετά και από αυτή την εξέλιξη αναμένεται να ανέβει ακόμα περισσότερο η κόντρα στη Βουλή.

Πηγή:  iefimerida.gr