Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024 21:48
ΕλλάδαΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αυτά είναι τα… στοιχηματικά φαβορί για τις εκλογές στην κεντροαριστερά – Δείτε τις αποδόσεις!






Γνωρίζεις τι γίνεται στις εκλογές της κεντροαριστεράς; Μάλλον όχι πολλά. Τα βασικά: Εννέα υποψήφιοι θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους για την προεδρία του, σε μια εκλογική διαδικασία που θα πραγματοποιηθεί σε δύο γύρους, στις 12 και 13 Νοεμβρίου. Μάλλον δεν γνωρίζεις πολλά καθώς το τηλεοπτικό debate που μετέδωσε η ΕΡΤ2 πάτωσε στα νούμερα τηλεθέασης, αφού, σύμφωνα με τα νούμερα της AGB, τη Δευτέρα 30 Οκτώβρη, κατέγραψε 1% στο νεανικό κοινό και 2,4% στο σύνολο.

Οι τηλεθεατές προτίμησαν να δουν ακόμη και τις επαναλήψεις των σειρών του MEGA, Ευτυχισμένοι Μαζί και Πενήντα-Πενήντα, που χτύπησαν τις ίδιες ώρες 7,5% και 5,2% αντίστοιχα. Αυτό το 2,4% των τηλεθεατών, πάντως, πιθανότατα αποτελείται σε μεγάλο βαθμό από ανθρώπους του τζόγου και λιγότερο από οπαδούς της νέας αυτής παράταξης.

Αυτό το αναφέρουμε, επειδή οι εκλογές είναι διαθέσιμες για τζογάρισμα σε πολλά στοιχηματικά site. Υπάρχουν σελίδες που ασχολούνται με το στοίχημα, οι οποίες κάνουν και σχετικές αναλύσεις. Οι αποδόσεις είναι απόλυτα ρεαλιστικές και μάλιστα πολύ κοντά στις δημοσκοπήσεις. Η Φώφη Γεννηματά είναι το απόλυτο φαβορί, με αποδόσεις που κυμαίνονται κάπου μεταξύ 1,60 και 1,55. Δεύτερος, έρχεται ο Νίκος Ανδρουλάκης με αποδόσεις κοντά στο 3,50 και αμέσως μετά ο νυν Δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, που κινείται μεταξύ 5,00 και 6,00. Εμείς θα προτείναμε -για τους τολμηρούς παίκτες- τον αρχηγό του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη, ο οποίος δίνει 14,00 με 18,00 και είναι ο μόνος που θα μπορούσε με εξωτερικό φάλτσο και λίγη τύχη να βάλει γκολ στο 90′, κάνοντας την ανατροπή.

Στους λιγότερο δυνατούς «παίκτες» βρίσκουμε τον πρώην Διευθυντή Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας στην Επιτροπή Διεκδίκησης των Ολυμπιακών Αγώνων «Αθήνα 2004», υποψήφιο βουλευτή με το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του 2007 και επικοινωνιολόγο του ΣΥΡΙΖΑ για ένα διάστημα, Δημήτρη Τζιώτη, που «παίζει» κάπου στο 25,00. Αμέσως μετά, τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ, Γιάννη Ραγκούση, με απόδοση κοντά στο 30,00. Στο στοιχηματικό site stoiximan, οι υπόλοιποι τρεις υποψήφιοι -Μανιάτης, Γάτσιος και Πόντας- δίνουν από 100,00 έκαστος, ενώ στο betshop, ο Μανιάτης έχει απόδοση 11,00, ο Ραγκούσης 16,00 και η επιλογή «άλλος υποψήφιος» 51,00.

Η Lady Gaga, Πρόεδρος των ΗΠΑ

Κάνοντας μια μικρή βόλτα στα εν λόγω site, εξεπλάγην από την πληθώρα επιλογών που έχει όποιος θέλει να στοιχηματίσει κάπου τα λεφτά του. Αν θέλετε, μπορείτε ήδη να παίξετε για τον νικητή των επόμενων αμερικανικών εκλογών -με τους Lady Gaga, Leonardo Di Caprio και Kim Kardashian να δίνουν τεράστιες αποδόσεις-, το αν θα καταφέρει ο Donald Trump να ολοκληρώσει τη θητεία του ή να στοιχηματίσετε για τους νικητές των βραβείων Όσκαρ. Το σιγουράκι της Φώφης, πάντως -που, για να λέμε την αλήθεια, δεν έχει καθόλου άσχημη απόδοση-, είναι από τα τελευταία πράγματα που περίμενα να δω στον κόσμο του στοιχήματος. Αναμένω νέες ιδέες για ποντάρισμα, όπως την επόμενη ελληνική σειρά που θα διακοπεί ή τον αριθμό των εμφανίσεων του Άδωνι Γεωργιάδη στην τηλεόραση. Εκεί είναι τα πολλά λεφτά.

vice.gr