Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024 07:46
LIFE

Αυλαία: Τελειώνει οριστικά μια απ’τις πιο αγαπημένες εκπομπές του ΣΚΑΪ






Ήταν μια απ’ τις πιο δημοφιλείς εκπομπές του ΣΚΑΪ. Τα νούμερα τηλεθέασης που έκανε την περυσινή χρονιά ήταν πολύ πιο πάνω και απ’ τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις των ανθρώπων του καναλιού.

Ο λόγος ασφαλώς για την σατιρική εκπομπή του Μάνου Βουλαρίνου και του Πέτρου Νικολάου, το «Ό,τι να ναι» το οποίο χωρίς να δοθεί κάποια εξήγηση από το κανάλι του ΣΚΑΪ δεν βγήκε στο πρώτο μισό της σεζόν.

Οι φίλοι της εκπομπές (έχει αποκτήσει πιστό κοινό και ειδικά στα social media τα βιντεάκι γίνονται viral) ήλπιζαν ότι η απόφαση του σταθμού είναι να βγάλει την εκπομπή στο δεύτερο μισό της σεζόν (και ότι θα παίζει μετά το δυνατό χαρτί του καναλιού, το Survivor, όπως και πέρυσι) και όχι να τη διακόψει οριστικά.

Τα νέα που φτάνουν από το κανάλι του Φαλήρου όμως δεν είναι αισιόδοξα και θα δυσαρεστήσουν τους τηλεθεατές του «Ό,τι να ‘ναι» καθώς αν δεν γίνει κάποια θεαματική ανατροπή, η εκπομπή δεν θα βγει ούτε από Φλεβάρη και το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα την ξαναδούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Ως γνωστόν από την εκπομπή και τον ΣΚΑΪ είχε αποχωρήσει ο Θανάσης Πασσάς, με προορισμό τον ΑΝΤ1 και την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

Βουλαρίνος-Νικολάου θα συνεχίζουν κανονικά την εκπομπή τους στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, χωρίς την τηλεοπτική version του «Ό,τι να ‘ναι».

 

 

Πηγή: menshouse.gr