Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 19:42
Τοπικά

Απ. Οντόπουλος : “Έχει γίνει μία πολύ σοβαρή δουλειά από τον Δήμο Βόλου, είτε αρέσει αυτό που λέω σε κάποιους, είτε όχι…”






“Να γνωρίζουν άπαντες ότι εμείς σας Εμπορικός Σύλλογος θα προσπαθήσουμε να διασφαλίσουμε τη νομιμότητα, τόσο στο θέμα των προσφορών και των εκπτώσεων, αλλά και στο θέμα του ωραρίου. Και σε περίπτωση που υποπέσει στην αντίληψή μας ότι κάποιο πολυκατάστημα συνεχίζει να λειτουργεί πέραν τις 9.00 το βράδυ, εκείνη τη στιγμή εμείς θα παρέμβουμε και θα ζητήσουμε άμεσα την συνδρομή των ελεγκτικών μηχανισμών” είναι η προειδοποίηση του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου Απόστολου Οντόπουλου, μέσα από την συχνότητα του Radio Marconi 96,1 F.M. προς τα πολυκαταστήματα της πόλης στο πλαίσιο της θεσμοθετημένης πλέον Black Friday.

Αναφορικά με τον εορταστικό διάκοσμο που προετοιμάζει για άλλη μία χρονιά η δημοτική αρχή Βόλου ενόψει των Χριστουγέννων και το κατά πόσο βοηθάει στην τοπική αγορά, ο κ. Οντόπουλος ήταν αφοπλιστικά ειλικρινής, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Οι πολιτικές σκοπιμότητες εμάς δεν μας αφορούν σαν Εμπορικό Σύλλογο, δεν έχουμε κάποια κομματική χροιά, ούτε έχουμε εξαρτήσεις κομματικές, ούτε αγκυλώσεις τέτοιου είδους.

Έχει γίνει μία πολύ σοβαρή δουλειά από τον Δήμο Βόλου, είτε αρέσει αυτό που λέω σε κάποιους, είτε όχι και προς Θεού δεν θέλω να εκληφθεί ότι μεροληπτώ, λέμε καθαρά την αλήθεια.

Όποιον και να ρωτήσετε συνάδελφο, τα δύο τελευταία χρόνια έχουμε δει ότι κυρίως στις εορταστικές περιόδους και συγκεκριμένα στην περίοδο των Χριστουγέννων, υπάρχει μία έντονη κινητικότητα στην αγορά, έχουμε εσωτερικό τουρισμό, κάτι το οποίο αφήνει χρήματα στην αγορά. Εμείς σαν έμποροι είμαστε έτοιμοι ούτως ώστε να υποδεχτούμε τους τουρίστες…

Σήμερα μάλιστα στείλαμε δελτίο Τύπου, ενημερώνουμε τα μέλη μας να προμηθευτούν ξανά και φέτος κόκκινη μοκέτα για να τοποθετεί στην αγορά. Δείχνουμε και εμείς ότι συμμετέχουμε σε όλο αυτό το κλίμα το οποίο πολύ σωστά ο Δήμος Βόλου έχει δημιουργήσει. Μάλιστα είμαστε πάρα πολύ κοντά στο να καταλήξουμε σε κάποια εκδήλωση, στην οποία θα προσπαθήσουμε να αναβιώσουμε ένα παλιό έθιμο, θα το αφήσουμε για έκπληξη βέβαια, είναι κάτι το οποίο το μελετάμε και προσπαθούμε να το τελειοποιήσουμε ούτως ώστε να βγει κάτι πάρα πολύ καλό.