Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 09:50
Θεσσαλία

Από 20 μέχρι 26 Σεπτεμβρίου το παζάρι της Καρδίτσας






Από τις 20 έως τις 26 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί φέτος η ετήσια εμποροπανήγυρη, στον χώρο δίπλα στην Καρδιτσομάγουλα.

Αλλαγές στην ουσία δεν θα υπάρξουν καθώς θα ισχύσει το ίδιο τοπογραφικό με πέρυσι και οι ίδιες τιμές για τους εκθέτες. Το θέμα ήρθε στο Δημοτικό Συμβούλιο για κάποιες τυπικού χαρακτήρα αλλαγές, στα ισχύοντα, ώστε να μην χρειάζεται κάθε χρόνο να λαμβάνονται οι ίδιες αποφάσεις. Μέσα πάντως από την συζήτηση προέκυψαν κάποια ενδιαφέροντα θέματα.

Πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να σημειώσουμε την παρουσία στην αίθουσα του προέδρου του εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας κ. Ηλία Ν. Αντωνίου, ο οποίος παίρνοντας τον λόγο εξέφρασε την αντίρρηση του φορέα που εκπροσωπεί στην τέλεση της εμποροπανήγυρης. Μια αντίρρηση που εδώ και χρόνια αποτελεί πάγια θέση.

Από κει και πέρα και με δεδομένο ότι η εμποροπανήγυρη θα πραγματοποιηθεί ζήτησε από τον Δήμο να μην υπάρχει ηλεκτροδότηση πέραν των ημερών που προβλέπεται να λειτουργεί, καθώς έχει παρατηρηθεί το «παζάρι» να ξεκινάει νωρίτερα και να τελειώνει αργότερα, επιφέροντας επιπλέον ζημιά στον εμπορικό κόσμο της Καρδίτσας.

Τέλος υπογράμμισε την ανάγκη αστυνόμευσης και για φαινόμενα κλοπών και για το παρεμπόριο που είναι σύνηθες φαινόμενο σε τέτοιες καταστάσεις.

 

 

Πηγή: karditsalive.net