Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 09:51
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποκαλύψεις-σοκ: Το ζευγάρι στην Κεφαλονιά θυσιάστηκε για τον… Σατανά -Η πεντάλφα και τα κεριά (photos)






Συγκλονιστικά είναι τα ευρήματα από τις έρευνες της Αστυνομίας για την περίπτωση της αυτοκτονίες των δυο τουριστών, ενός Γερμανού και μιας Βουλγάρας που βρέθηκαν νεκροί στις 31 Δεκεμβρίου στην Κεφαλονιά. Ολα δείχνουν ότι έγιναν στο πλαίσιο σατανιστικών τελετών.

Στον χώρο και δίπλα στα πτώματα (30-35 ετών αμφότεροι) βρέθηκαν πεντάλφες και μενταγιόν με σατανιστικά σύμβολα.

Στο σπίτι βρέθηκαν δεκάδες κεριά, το μενταγιόν με την πεντάλφα, αλλά και τα αυτοκόλλητα που παρέμπεμπαν σε παγανιστικές τελετές.

Η γυναίκα βρέθηκε γυμνή στο σαλόνι του διαμερίσματος που είχε ενοικιαστεί μέσω γνωστής πλατφόρμας, του διαδικτύου.Εφερε τραύματα και χαρακιές στα χέρια, ενώ δίπλα της βρέθηκε και μια φαλτσέτα.  Ο άνδρας, Γερμανικής υπηκοότητας, βρέθηκε μέσα σε μια λίμνη αίματος στην μπανιέρα του σπιτιού, έχοντας καρφώσει ένα μαχαίρι στην καρδιά του, ενώ είχε κόψει επίσης τις φλέβες του.

Επιπλέον, οι φωτογραφίες από το λογαριασμό στο Facebook που διατηρούσε η Βουλγάρα, δείχνουν ότι είχε άμεση σχέση με σατανισμό. Είχε αναρτήσει μάλιστα και δύο φωτογραφίες: Μία που φαίνεται να έχει αίματα στο στόμα, γεγονός που προκαλεί υποψίες ότι ήταν αιμοπότης και μία με το μενταγιόν που φορούσε με την πεντάλφα.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Το μενταγιόν με την πεντάλφα που φορούσε η Βουλγάρα αυτόχειρας -Πηγή:Facebook

Η Βουλγάρα σε παλαιότερες στιγμές (πηγή: Facebook)

 

Τι δηλώνει η ιατροδικαστής

Η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα, που εξέτασε τις δύο σορούς δήλωσε στο «Πρώτο Θέμα»: «Πρόκειται για περίπτωση αυτοτραυματισμού. Ο θάνατος της κοπέλας προήλθε από αιμορραγία. Από την εξέταση δεν υπάρχουν αμυντικά τραύματα. Ο αυτοτραυματισμός έγινε στα χέρια, ενώ ο θάνατος του άνδρα προήλθε από χτύπημα στην καρδιά. Ο άνδρας παρόλο που αυτοτραυματίστηκε στα χέρια δεν πέθανε και στη συνέχεια έδωσε τέλος στη ζωή του πλήττοντας την περιοχή στο στήθος του. Έτσι βρέθηκε με ένα μαχαίρι καρφωμένο στην καρδιά μέσα στην μπανιέρα. Επίσης υπάρχουν ευρήματα που δείχνουν ότι ο άνδρας προσπάθησε να βοηθήσει την κοπέλα να πεθάνει. Φυσικά αναμένουμε και τις τοξικολογικές εξετάσεις».

Το άψυχο σώμα της Βουλγάρας -Φωτογραφία: Epsilon tv

Το σπίτι όπου έγινε η διπλή αυτοκτονία

Πηγή: iefimerida.gr