Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024 22:05
Τοπικά

Απεβίωσε ο Ορέστης Σπηλιόπουλος






Σε ηλικία 87 ετών έφυγε χθες τα ξημερώματα από τη ζωή ο Ορέστης Σπηλιόπουλος, ο πατέρας του πρώην προέδρου του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, Γιώργου Σπηλιόπουλου.

Το άγγελμα του θανάτου του σκόρπισε χθες απέραντη λύπη. Ο άτυχος άνδρας ήταν γερός και δυνατός. Δεν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας.

Ωστόσο, την περασμένη Παρασκευή διακομίστηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Βόλου μετά από ατύχημα. Γλίστρησε στο μπάνιο του σπιτιού του και από την πτώση τραυματίστηκε στο κεφάλι.

Στις μέρες που ακολούθησαν, δυστυχώς η υγεία του επιδεινώθηκε ραγδαία και τελικά εξέπνευσε από παθολογικό πρόβλημα που παρουσίασε.

Η οικογένειά του είναι συντετριμμένη. Ο 87χρονος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός. Ήταν τεχνικός και εργάστηκε ως εκπαιδευτικός σε πρώην ταχύρυθμη σχολή του ΟΑΕΔ στο Τμήμα Θερμοϋδραυλικών.

Παρά τα πολλά χρόνια που πέρασαν, οι μαθητές του δεν τον ξέχασαν ποτέ. Μόλις το περασμένο καλοκαίρι τον επισκέφτηκαν από διάφορα μέρη της Ελλάδας για να τον δουν από κοντά και μιλήσουν μαζί του, να του εκφράσουν την αγάπη τους, οικογενειάρχες πια, με παιδιά αλλά και εγγόνια.

Ο 87χρονος ήταν παντρεμένος με τη Σπυριδούλα Βαγδούτη, και από το γάμο του απέκτησε δύο παιδιά, ενώ ευτύχησε να γνωρίσει και δύο εγγόνια.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί σήμερα Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018 στις 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία στις Αλυκές.