Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 12:50
Τοπικά

Απεβίωσε ο γνωστός μάγειρας του Βόλου Απόστολος Χατζής






Έφυγε χθες από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών, ο γνωστός στην τοπική κοινωνία, τόσο από την θητεία του στην ΑΓΕΤ, όσο και από την επαγγελματική του δραστηριότητα στον χώρο της ψυχαγωγίας Απόστολος Χατζής. Ο 81χρονος πέθανε από αναπνευστικό πρόβλημα, από το οποίο έπασχε χρόνια, αφήνοντας πίσω του σύζυγο, παιδιά και εγγόνια.

Ο Απ. Χατζής είχε εργαστεί επί σειρά ετών ως μάγειρας στα πλοία της ΑΓΕΤ και είχε μάλιστα βραβευτεί για τη μαγειρική του από τον τότε ιδιοκτήτη της τσιμεντοβιομηχανίας. Αποχωρώντας από την ΑΓΕΤ είχε δραστηριοποιηθεί στον χώρο της ψυχαγωγίας με την γνωστό κέντρο διασκέδασης «Ακουάριους», στην παραλία της Αγριάς, ενώ κατόπιν λειτούργησε το γνωστό τσιπουράδικο «Λεύκα». Ήταν οπαδός του Ολυμπιακού Βόλου, όπου δραστηριοποιούταν ως παράγοντας ο αδερφός του Ιάσονας. Ο Απ. Χατζής είχε και πλούσιο φιλανθρωπικό έργο, αφού μαγείρευε εθελοντικά για τους άπορους και τους πιστούς στους ιερούς ναούς του Αγ. Δημητρίου και της Αγ. Αικατερίνης.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 12 το μεσημέρι από τον ιερό ναό Αγ. Δημητρίου, ενώ οι οικείοι του απευθύνουν έκκληση, αντί στεφάνων να δοθούν χρήματα στο Σπίτι Γαλήνης του ιερού ναού.